Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 155 (6865)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţii

Moara şi Dumbrăveni vor avea în curând gaz metan

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locuitorii comunelor Moara şi Dumbrăveni vor fi racordaţi în curând la reţeaua de alimentare cu gaz metan. În Monitorul Oficial au fost publicate anunţurile de participare la licitaţie pentru atribuirea lucrărilor pentru reţelele de gaz metan în cele două comune.

Dacă pentru comuna Moara anunţul a fost publicat ieri, pentru comuna Dumbrăveni acest lucru s-a întâmplat în urmă cu câteva zile.

Licitaţiile pentru desemnarea firmelor care vor executa lucrările vor fi organizate de către Ministerul Energiei în calitate de autoritate contractantă.

În comuna Moara gazul metan va ajunge în peste 1.000 de locuinţe şi instituţii publice din Moara Nica, Moara Carp şi Bulai, în timp ce la Dumbrăveni şi Sălăgeni vor fi racordate la reţea şcolile, grădiniţele, spitalul, sala de sport, viitorul bazin de înot, dar şi circa 1.300 de gospodării.

„Prin publicarea anunţului de participare la licitaţie s-a intrat practic în linie dreaptă cu acest proiect de introducere a gazului metan. Mă bucur că un număr important de persoane din comună vor putea beneficia de această facilitate şi cred că locuitorii din Moara meritau de mai multă vreme să aibă acces la reţeaua de alimentare cu gaz metan. E un pas important pentru modernizarea comunei şi cu siguranţă nu va fi ultimul”, a declarat Eduard Dziminschi, primarul din Moara.

La rândul său, Ioan Pavăl, primarul din Dumbrăveni, s-a arătat încântat de pasul făcut şi speră ca licitaţia să se finalizeze cât mai curând pentru ca locuitorii comunei să poată beneficia de această facilitate.

„Introducerea gazului metan face parte din strategia de dezvoltare a comunei, dar este doar un pas din cei mulţi pe care îi avem de parcurs. Cu siguranţă, noi cei din administraţia locală de la Dumbrăveni nu ne vom opri aici, iar investiţiile din comună se văd deja cu ochiul liber”, a arătat Ioan Pavăl.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Moara şi Dumbrăveni vor avea în curând gaz metan.
 Vizualizări articol: 2477 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Moara şi Dumbrăveni vor avea în curând gaz metan0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei