Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 155 (6865)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Identificat

Autorul furtului autoturismului de la Panaci, reţinut în spatele gratiilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Principalul suspect al furtului unui autoturism comis în noaptea de sâmbătă spre duminică în comuna Panaci a fost identificat de poliţiști în judeţul Bistriţa-Năsăud. În urma căutărilor și a unor date deţinute de poliţiștii dorneni porniţi pe urmele sale, în cursul dimineţii de miercuri Andrei Cătălin Hârleţ a fost săltat din zona Bistriţa și adus la Secţia de poliţie din Vatra Dornei. În urma audierii în calitate de suspect și ulterior în calitate de inculpat, tânărul de 24 de ani din comuna Teaca, judeţul Bistriţa-Năsăud, a recunoscut comiterea faptei. Pe numele său a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, el fiind transportat sub escortă și încarcerat în arestul IPJ Suceava.

Furtul autoturismului Dacia Logan dintr-un garaj aflat în satul Drăgoiasa, aflat în apropierea unei clădiri în care fuseseră cazaţi muncitori sezonieri la pepiniera ocolului silvic, a avut loc în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, proprietarul mașinii sesizând duminică dimineaţa dispariţia mașinii. Autoturismul Dacia dispăruse dintr-un garaj a cărui ușă fusese forţată, cheile mașinii fiind găsite de autor în interiorul acesteia. Din cercetările și investigaţiile efectuate de poliţiști a reieșit că principalul suspect de comiterea furtului era Andrei-Cătălin Hârleţ, de 24 ani, din comuna Teaca, judeţul Bistriţa-Năsăud, care lucrase în cursul lunii mai din acest an la pepiniera cantonului silvic unde persoana vătămată locuiește, fiind de altfel cazat în clădirea fostei brigăzi silvice, situată lângă garajul de unde a fost sustras autoturismul. El devenise principal suspect și după ce fusese văzut cu o seară înainte, în jurul orei 17.00, la un magazin din satul Drăgoiasa, de unde făcuse cumpărături, după care s-a deplasat spre cantonul silvic. Poliţiștii au demarat căutările pentru identificarea mașinii și a autorului furtului, luni dimineaţa, în jurul orei 00.30, autoturismul sustras fiind găsit parcat pe strada Cloșca din municipiul Bistriţa,  fără a fi avariat. Cercetările și probele adunate de aceștia au arătat faptul că autorul furtului ar fi tânărul din judeţul Bistriţa-Năsăud, un tânăr cu antecedente penale pentru comiterea mai multor furturi. Cunoscând adresa domiciliului suspectului și având mai multe informaţii despre zonele în care acesta ar putea să apară, poliţiștii dorneni au reușit identificarea sa miercuri dimineaţă, în jurul orei 09.30, când a fost ridicat și adus pentru audieri la sediul poliţiei din Vatra Dornei. Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală, pentru săvârșirea infracţiunii de furt în scop de folosinţă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. El a recunoscut comiterea faptei, pe numele său fiind emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. În urma audierilor de către procurori, a fost luată măsura cercetării în continuare a tânărului de 24 de ani, sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autorul furtului autoturismului de la Panaci, reţinut în spatele gratiilor.
 Vizualizări articol: 1346 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autorul furtului autoturismului de la Panaci, reţinut în spatele gratiilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei