Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 155 (6865)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dezbatere

Dacian Cioloş, preşedintele Platformei România 100, s-a întâlnit cu rădăuţenii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul premier al guvernului tehnocrat Dacian Cioloş, care actualmente are calitatea de preşedinte al Platformei România 100, a participat miercuri seară la Rădăuţi la dezbaterea „Bucovina-proiecţie în viitor”, dezbatere organizată de Comunitatea Locală RO 100 Rădăuţi. La întâlnirea cu aproape o sută de persoane, ex-premierul Cioloş a răspuns mai multor întrebări care au atins probleme ale comunităţii rădăuţene, de la dezvoltarea turismului în zonă până la încurajarea parteneriatului public privat, sau de la „cum facem să nu ne mai plece tinerii din ţară”, până la necesitatea modernizării infrastructurii rutiere. În acelaşi timp Dacian Cioloş a explicat că Platforma România 100 nu se vrea a fi încă un partid politic, ci este o mişcare cetăţenească, deschisă, activă, care are ca obiective transformarea mediului politic şi guvernamental românesc şi atingerea adevăratului potenţial de dezvoltare al României. Platforma îşi are rădăcinile în valorile şi principiile Manifestului România 100 propus partidelor politice de Cioloş, în toamna anului 2016. În acelaşi timp, fostul premier a mai afirmat că a organizat o campanie de informare la nivel naţional, campanie în care sunt organizate dezbateri, ca şi cea de la Rădăuţi, unde sunt analizate probleme ale comunităţilor locale şi de care se va ţine seama în elaborarea viitorului program politic. Cioloş a mai precizat că prima temă a viitorului program politic va fi legată de reforma statului. La finalul dezbaterii Dacian Cioloş a declarat: „Oraşul Rădăuţi, un oraş de dimensiuni medii, este o surpriză plăcută pentru mine. Problemele pe care le-au ridicat participanţii la dezbatere au fost foarte pertinente şi au arătat că oamenii înţeleg foarte bine ce merge şi ce nu merge în comunitatea lor. Cred că am reuşit să transmitem mesajul că lucrurile se pot schimba dacă trecem de faza de observaţie şi analiză şi începem să ne implicăm în lucruri care pot fi făcute”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dacian Cioloş, preşedintele Platformei România 100, s-a întâlnit cu rădăuţenii.
 Vizualizări articol: 1828 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dacian Cioloş, preşedintele Platformei România 100, s-a întâlnit cu rădăuţenii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei