Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 125 (6835)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pericol public

Trei infracțiuni comise de un șofer oprit în trafic de polițiști

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii care au oprit în trafic un autoturism au constatat nu mai puțin de 3 infracțiuni comise de către bărbatul aflat la volan. Incidentul s-a petrecut miercuri seara, în jurul orei 22.00, în timp ce polițiști ai Secţiei de Poliţie Rurală Gălăneştisupravegheau traficul rutier pe un drum județean din comuna Frătăuții Vechi.

La un moment dat ei au observat un autoturism VW Golf care nu avea atașate plăcuțele cu numărul de înmatriculare și care se deplasa din direcţia satului Maneuți către centrul comunei Frătăuţii Vechi. În urma semnalelor regulamentare de oprire, conducătorul s-a conformat și a oprit autoturismul pe partea dreaptă a părții carosabile. La volanul mașinii a fost identificat Gheorghe I., de 41 de ani, din localitate, care le-a prezentat polițiștilor actul de identitate și a declarat că nu are asupra sa permisul de conducere şi nici documentele autovehiculului. Întrucât bărbatul mirosea a alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuţi pentru prelevarea de mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma verificărilor făcute în bazele de date, s-a constatat că Gheorghe I. nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere valabil pentru nici o categorie de vehicule. De asemenea, polițiștii au constatat că autoturismul condus de bărbat nu este înmatriculat în România.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar de cercetare penală, pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei infracțiuni comise de un șofer oprit în trafic de polițiști.
 Vizualizări articol: 1211 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei infracțiuni comise de un șofer oprit în trafic de polițiști0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei