Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 125 (6835)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bătaie de joc

Cobrex Trans anulează zborurile din Suceava spre Bucureşti şi Madrid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Compania Cobrex Trans Braşov şi-a bătut joc de toţi cei care au cumpărat deja bilete de avion pentru zborurile pe care urma să le opereze de pe Aeroportul Suceava către una dintre cele mai solicitate destinaţii din parte sucevenilor, Madrid – Spania, şi către Bucureşti.

Cobrex Trans a anunţat ieri, sec, printr-un comunicat de presă, că anulează toate zborurile pe rutele Bucureşti – Suceava, Suceava – Madrid şi retur. Cursele aeriene pe cele două rute ar fi urmat să devină operaţionale începând cu data de 14 iunie 2018.

Ieri, compania românească a anunţat că decide închiderea curselor de linie pe rutele Bucureşti – Suceava, Suceava – Madrid, inclusiv retur, precum şi cursele Bucureşti – Perugia şi Perugia – Barcelona, şi retur, din considerente operaţionale.

În cursul zilei de ieri reprezentanţii companiei nu au putut fi contactaţi pentru a dezvolta motivele pentru care au luat această decizie.

De asemene, Cobrex Trans a făcut precizarea că rezervările de bilete pe rutele menţionate anterior nu mai sunt disponibile de ieri, 7 iunie 2018.

„Pe această cale, compania Cobrex Trans asigură toţi clienţii că vor primi integral suma achitată pentru bilete”, se arată într-un comunicat de presă al companiei. Persoanele care au cumpărat deja bilete pentru zborurile pe aceste rute îşi pot recupera banii de la agenţiile de turism care au furnizat biletele sau direct de la Cobrex Trans prin intermediul unei solicitări din partea clienţilor, la numerele de telefon 004.0741.245.337 sau 004.0741.245.338.

Decizia de anulare a curselor aeriene din Suceava către Madrid (în Spania) şi către Bucureşti vine la două luni după ce proprietarul companiei Cobrex Trans, Constantin Apăvăloaie, anunţa la Aeroportul „Ştefan cel Mare” că această companie va opera zboruri către cele două destinaţii, dar şi spre Verona, în Italia.

La vremea respectivă, reprezentanţii companiei anunţau că cei care îşi vor cumpăra bilete spre Madrid vor beneficia de numeroase facilităţi, declaraţii care au fost uitate complet în cele aproape două luni de când au început să fie puse în vânzare biletele pentru zborurile din Suceava către cele două destinaţii.

Compania din Braşov urma să opereze de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava curse regulate către Madrid şi Bucureşti în zilele de luni şi joi, începând cu 14 iunie 2018.

Cobrex Trans este un operator aerian român, înfiinţat în 1994, iar potrivit informaţiilor publicate pe site-ul propriu, compania „are o vastă tradiţie în industria aeronautică din România, fiind orientată spre siguranţa călătoriilor şi confortul pasagerilor săi”. Compania urma să opereze zborurile din Suceava spre Madrid şi Bucureşti cu o singură aeronavă de tip Boeing 737-300.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cobrex Trans anulează zborurile din Suceava spre Bucureşti şi Madrid.
 Vizualizări articol: 2230 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Cobrex Trans anulează zborurile din Suceava spre Bucureşti şi Madrid1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei