Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 125 (6835)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Susţinere

Băişanu despre mitingul PSD: Este un semnal dat UE că imaginea României nu e doar cea creată de USR, PNL şi #Rezist

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele ALDE, deputatul de Suceava Alexandru Băişanu, a declarat că va participa, sâmbătă, la mitingul organizat de PSD în Bucureşti. Alexandru Băişanu consideră că acest miting trebuie să reprezinte un semnal dat ţărilor din Uniunea Europeană că imaginea României nu e doar cea creată de USR, PNL şi #Rezist. „Acest miting este, în fapt, nevoia unei mari părţi a societăţii româneşti de a arăta că există şi că nu există numai la vot atunci când oferă votul majoritar şi câştigă alegerile, ci există şi în momentele critice ale unei guvernări”, a spus deputatul ALDE de Suceava. Întrebat dacă acum este un astfel de moment critic, Alexandru Băişanu a spus „sigur că da”. El a subliniat faptul că această acţiune pe care PSD o organizează sâmbătă, la care s-a raliat şi ALDE, trebuie să fie un semnal dat nu în interiorul societăţii româneşti, ci un semnal dat pe plan extern. „Acest miting trebuie să fie un semnal pe care îl dăm în afara României, instituţiilor europene, celorlalte state şi celorlalţi cetăţeni ai Uniunii Europene, pentru a se înţelege că imaginea României nu e doar cea creată de cei de la USR, PNL sau #Rezist, că România nu trebuie să fie defăimată, călcată în picioare în faţa nimănui, că România poate fi şi este şi altfel, că în România există şi alte opinii decât ale celor care zi de zi distrug imaginea ţării în exterior”, a arătat Alexandru Băişanu.

El a adăugat că în calitate de liberal autentic, „aşa cum cred că sunt şi am fost, cum cred că voi rămâne... cred că voi rămâne” consideră că este nevoie să se lupte pentru drepturile şi libertăţile individuale ale cetăţenilor din România. Alexandru Băişanu a spus că în România este important să existe justiţie, e important ca aceasta să-şi facă datoria, să îi pună la respect pe cei care fură, pe cei care comit acte neconforme cu Constituţia şi legislaţia românească. ”Dar în acelaşi timp îmi doresc o justiţie care să nu folosească tehnici şi metode staliniste, securiste. Îmi doresc o justiţie capabilă, cu oameni capabili, cu surse şi resurse proprii de a demonstra că un cetăţean este vinovat, fără a folosi măgării”, a spus Băişanu, care a adăugat că „foarte mulţi cetăţeni din România, în ultima perioadă, au fost supuşi unor rele tratamente din partea unora din justiţie. S-a dovedit la final, după ce au fost terfeliţi, făcuţi penali, după ce au fost târâţi prin diferite instanţe ale România, după ce li s-au contrafăcut o mulţime de probe, s-au dovedit a fi nevinovaţi”. Deputatul ALDE de Suceava a spus că îşi doreşte să scadă numărul acestor greşeli, „care în opinia mea acum sunt lucruri făcute intenţionat”. Alexandru Băişanu consideră că România are nevoie de justiţie, „de cineva care să apere interesele cetăţenilor din România de oricine şi-ar dori să le facă rău acestora”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băişanu despre mitingul PSD: Este un semnal dat UE că imaginea României nu e doar cea creată de USR, PNL şi #Rezist.
 Vizualizări articol: 1122 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Băişanu despre mitingul PSD: Este un semnal dat UE că imaginea României nu e doar cea creată de USR, PNL şi #Rezist3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei