Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 113 (6823)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Posibil furt

Telefonul de peste 1.000 de lei al unei eleve a dispărut misterios din vestiarul de sport al Şcolii Gimnaziale Nr. 3 Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii suceveni cercetează un caz de furt reclamat de părintele unei fete de 12 ani, elevă în clasa a V-a la Şcoala Gimnazială Nr. 3 Suceava. Fapta s-a petrecut pe 17 mai, în timpul orei de sport, iar părinţii spun că, chiar dacă au aflat imediat, profesorii nu au sunat la 112 pentru a anunţa incidentul. Telefonul care a dispărut este un Huawei P10, în valoare de 1.050 de lei.

„Din ce mi-a spus copilul, totul s-a întâmplat în timp ce elevii erau la ora de sport, iar hainele au rămas în vestiar, un vestiar care nu are nici un sistem de securitate. Mă intrigă faptul că în şcoală nu se asigură securitatea şi că nu se ia atitudine faţă de acest lucru”, a spus unul din părinţii fetei.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava au confirmat că au în lucru un asemenea dosar şi, de asemenea, că uşa de la vestiarul sălii de sport nu are nici o încuietoare.

Contactată telefonic, Sidonia Apetrei, directorul Şcolii Gimnaziale Nr. 3 Suceava, a precizat că din datele pe care le are nu este convinsă că este vorba de un furt sau de vreo neînţelegere.

„Mă îndoiesc că a fost vorba de un furt, dar nu exclud nimic. În plus, regulamentul intern al şcolii interzice accesul elevilor la ore cu telefoanele mobile şi de aceea cred că este şi vina părinţilor că s-a ajuns aici. Telefonul mobil trebuie să stea încuiat fie în dulapul din clasă, fie la profesorul de sport, şi nu m-ar mira să se găsească, pentru că a mai existat un caz similar în trecut”, a explicat Sidonia Apetrei.

Directorul Şcolii Gimnaziale Nr. 3 Suceava recunoaşte că şi în anul şcolar trecut au existat câteva cazuri de telefoane sustrase, dar situaţia de atunci s-a rezolvat după ce suspectul, un elev al unităţii de învăţământ în cauză, a fost internat într-un centru de reeducare a minorilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Telefonul de peste 1.000 de lei al unei eleve a dispărut misterios din vestiarul de sport al Şcolii Gimnaziale Nr. 3 Suceava.
 Vizualizări articol: 4527 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Telefonul de peste 1.000 de lei al unei eleve a dispărut misterios din vestiarul de sport al Şcolii Gimnaziale Nr. 3 Suceava3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei