Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 113 (6823)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Angelica Fădor: Intenţia PSD de a fura banii din pilonul II de pensii a fost demascată printr-un document oficial

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor a declarat ieri că intenţia PSD de a naţionaliza şi de „a fura” fondurile din pilonul II de pensii a fost demascată printr-un document oficial care a fost făcut public, respectiv Priorităţile legislative ale Guvernului României pentru anul 2018. Angelica Fădor a precizat că în acest document apare clar că intenţia actualei guvernări PSD este de a suspenda plăţile la pilonul 2 de pensii pentru perioada 1 iulie – 31 decembrie 2018.

Deputatul liberal consideră că documentul precizează şi faptul că acele contribuţii care ar fi trebuit să ajungă la pilonul II de pensii vor fi încasate în totalitate la bugetul de stat. „Să suspenzi o plată înseamnă să nu o mai plăteşti o anumită perioadă. Dar aici se vorbeşte despre plata acelor contribuţii într-un alt cont, ceea ce înseamnă în mod clar furt, şi nu o suspendare a plăţilor către pilonul II de pensii”, a spus Angelica Fădor.

Ea a subliniat faptul că din ultimele informaţii pe care le are, PSD intenţionează să prelungească cu încă un an decizia de a suspenda plăţile la pilonul II de pensii. Deputatul PNL de Suceava a atras atenţia că acest lucru ar însemna că o sumă de nu mai puţin de un miliard de euro ar urma să fie folosită de PSD pentru pomeni electorale, în loc să ajungă în conturile de pensii suplimentare ale românilor. Angelica Fădor a criticat şi faptul că după ce presa a prezentat intenţiile guvernării PSD cu privire la pilonul II de pensii, liderii acestui partid au încercat „să se spele pe mâini” şi să dea vina pe preşedintele Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoză, Ion Ghizdeanu, pe care l-ar fi pus să anunţe că o astfel de măsură a fost introdusă printr-o eroare. „Şeful Comisiei de Prognoză nu ar fi introdus o astfel de măsură în  Priorităţile legislative ale Guvernului României pentru anul 2018 dacă nu ar fi fost discutată cu liderii PSD. Este o măsură pe care PSD a încercat să o introducă pe şest, aşa cum s-a întâmplat şi cu alte măsuri care au fost luate în detrimentul cetăţenilor din România”, a spus Angelica Fădor.

Ea a mai precizat că intenţia PSD de a suspenda plăţile către pilonul II de pensii justifică pe deplin campania începută de PNL pentru informarea populaţiei cu privire la dorinţa social-democraţilor de a naţionaliza fondurile din acest pilon.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelica Fădor: Intenţia PSD de a fura banii din pilonul II de pensii a fost demascată printr-un document oficial.
 Vizualizări articol: 1316 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Angelica Fădor: Intenţia PSD de a fura banii din pilonul II de pensii a fost demascată printr-un document oficial5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei