Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 113 (6823)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiuni preventive

Poliţiștii au demarat „Săptămâna Prevenirii criminalităţii”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiștii suceveni au demarat, începând de ieri, „Săptămâna Prevenirii criminalităţii”, până pe 25 mai inclusiv urmând a fi desfășurate ample acţiuni de prevenire, pe mai multe teme. Începând de anul trecut, „Săptămâna Prevenirii criminalităţii” are două ediţii pe an: prima în luna mai, după care va urma a doua etapă,  în perioada septembrie – octombrie 2018.

La nivelul judeţului Suceava, sub coordonarea poliţiştilor de la Compartimentul de Analiză şi Prevenirea a Criminalităţii, peste 300 de poliţişti  şi-au planificat diverse activităţi, în funcţie de grupurile ţintă vizate şi de tipul mesajelor preventive ce vor fi promovate pentru conștientizarea populaţiei cu privire la importanţa adoptării unor conduite antivictimale şi antiinfracţionale.Vor fi cooptaţi în organizarea şi derularea acestor acţiuni parteneri din diverse domenii: autorităţi locale, unităţi de învăţământ, societăţi comerciale, organizaţii neguvernamentale, instituţii guvernamentale și mass-media.

Poliţiştii se vor întâlni cu elevi, părinţi, profesori şi directori ai unităţilor de învăţământ, persoane în vârstă, femei, administratori de societăţi comerciale şi de imobile. Vor fi distribuite materiale preventive în spaţii publice, cetăţenii vor putea vizita expoziţii tematice, cu tehnică de securitate, demonstraţii ale unor formaţiuni din cadrul Poliţiei ori filme educative.

Fiecare zi din săptămâna prevenirii criminalităţii are altă temă. Ziua de ieri a fost dedicată prevenirii delicvenţei juvenile, astăzi va urma prevenirea victimizării minorilor, iar mâine poliţiștii vor pune accent pe prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului (furturi, tâlhării, înșelăciuni). Săptămâna prevenirii criminalităţii va continua cu prevenirea violenţei în familie, joi, 24 mai, și se va încheia cu siguranţa rutieră, vineri, 25 mai.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţiștii au demarat „Săptămâna Prevenirii criminalităţii”.
 Vizualizări articol: 1088 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poliţiștii au demarat „Săptămâna Prevenirii criminalităţii”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei