Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 78 (6788)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Oferte proaspete

Produse lactate de calitate de la Aida SRL Gălăneşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una dintre cele mai moderne unităţi de producţie din judeţul Suceava, Societatea Comercială Aida SRL Gălăneşti, are deja acumulată multă experienţă în domeniul produselor lactate după 14 ani de funcţionare. În ultimii ani activitatea firmei se desfăşoară în localitatea Gălăneşti, odată cu inaugurarea unei fabrici noi şi moderne, la standarde europene. Principala activitate a firmei o reprezintă procesarea laptelui şi fabricarea produselor lactate, recunoscute astăzi în întreaga ţară şi în străinătate.

Încă din primii ani de activitate societatea a fost certificată ISO 9001 şi ISO 22000, iar începând cu anul 2016, Fabrica de Procesare a Laptelui Aida a obţinut cea mai înaltă certificare privind siguranţa alimentară, IFS FOOD VERSION 6, April 2014, Higher Level, care o îndreptăţeşte să deţină în prezent una dintre cele mai sigure producţii din ţară în privinţa calităţii alimentelor pe care le procesează.

 

Producţie modernă, distribuită în condiţii de siguranţă alimentară

Producţia fabricii este foarte diversificată şi începe în primul rând cu produsele lactate de bază: caşcaval, telemea, smântână, iaurt, chefir, sana, lapte bătut şi unt, folosind ca materie primă laptele de vacă. Firma procesează lapte produs într-una dintre cele mai curate zone ale României - Bucovina, recoltând lapte din zona comunelor şi satelor Bilca, Frătăuţii Vechi şi Noi, Vicovu de Jos, Arbore, Clit, Botoşana, atât de la producători individuali, cât şi de la fermieri cu producţii intensive.

Laptele colectat este transportat cu maşinile societăţii, în condiţii de igienă maximă, iar procesarea respectă toate cerinţele privind siguranţa alimentelor, având implementat programul HACCP de monitorizare totală a întregului flux tehnologic, de la colectarea laptelui şi până la transportul produselor finite. Livrarea acestor produse către beneficiari se face cu maşini proprii, prevăzute cu condiţii speciale de frig, autorizate sanitar-veterinar şi dezinfectate zilnic, respectând normele impuse.

Fabrica are o producţie mecanizată, cu un flux tehnologic care respectă standardele şi toate etapele procesului de fabricaţie, conform specificaţiilor tehnice ale acestora. Întreaga producţie este realizată cu 15 angajaţi, care lucrează într-un singur schimb, fabrica de produse lactate Aida procesând până la 35.000 de litri de lapte într-o singură zi. Întreaga producţie se realizează în cele trei fluxuri tehnologice ale fabricii: caşcaval, telemea şi produse proaspete, cu ajutorul unor utilaje moderne aduse din Italia şi Bulgaria. Produsele sunt 100% naturale, având în compoziţie doar lapte de vacă, cheag şi sare, fiind desfăcute atât pe piaţa românească, cât şi în străinătate.

 

Oferte atractive de produse pentru sărbători de la Aida SRL

În ultimii ani, gama de produse realizate în fabrica de produse lactate Aida SRL Gălăneşti s-a extins mult, îmbogăţindu-se în permanenţă cu produse noi, foarte gustoase şi aspectuoase. E de ajuns să amintim aici produse noi precum caşcaval cu prune sau specialităţile atinse de gusturi ceva mai exotice, precum caşcavalul cu măsline sau garnisit cu chimen. În procesarea caşcavalului, firma foloseşte atât standardele clasice, dar şi specificaţii proprii de produs, cum ar fi cunoscutul caşcaval de pe piaţă apărut sub denumirea de ”Armonia Bucovinei”, cu un gramaj special de 300 de grame.

În apropierea marilor sărbători, procesatorul de lapte Aida SRL din Gălăneşti a căutat de fiecare dată să iasă pe piaţă cu unul sau mai multe produse noi, atractive pentru consumatori. Pentru perioada sărbătorii pascale din acest an, cei care îndrăgesc gustul caşcavalului autentic au ocazia să-şi îmbogăţească masa de sărbătoare cu un caşcaval în formă de miel, care prefigurează mielul pascal. Pe lângă acesta, pe piaţă veţi putea găsi caşcavalul în formă de iepuraş, atractiv pentru copii, producătorul încercând astfel să îmbine tradiţia religioasă cu cea modernă. Pentru perspectiva apropiată a acestei primăveri, producătorul Aida SRL Gălăneşti lucrează la câteva produse noi. În cursul lunilor aprilie-mai, în cadrul campaniei ”Uau”, care se va derula în reţeaua magazinelor Penny Market, vor fi lansate noi specialităţi de caşcaval cu oregano, caşcaval cu busuioc, un sortiment de caşcaval cu nucă, precum şi un sortiment colorat şi condimentat de caşcaval cu ardei roşu iute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Produse lactate de calitate de la Aida SRL Gălăneşti.
 Vizualizări articol: 2934 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Produse lactate de calitate de la Aida SRL Gălăneşti1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei