Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 78 (6788)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Oricât de mult, tot nu-i destul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cu siguranţă că sunt încă multe mii în oraş, dar dintre cei pe care îi cunosc eu, cei mai mari fani ai Real-ului de Madrid sunt primarul Ion Lungu şi profesorul Valerică Gherasim, un excepţional antrenor şi (fost) preşedinte de club sportiv. Un om, vreau să zic, care trăieşte din (şi pentru) sport, şi care desigur se pricepe. Tot aşa şi primarul: dincolo de handbal, pasiunea-i de-o viaţă, sunt atâţia ani de când păstoreşte şi fotbalul, aşa că şi dânsul se poate număra printre cunoscători. Ori de câte ori mă întâlnesc cu oricare din ei, Real de Madrid devine de la sine subiect de discuţie. Ieri, pe când parcam maşina la stadion, de dincolo de gardul viu mi-a strigat Valerică: "Ia zi, Dodo, că nu ţi-a plăcut golul lui Ronaldo!". N-am zis. Ca atare, tot Valerică a continuat: "Dar de primul gol ce zici?". Ei, ajuns în acest punct realmente delicat, am să vă spun că dimineaţă îl întrebasem eu, la rândul meu, pe Sorin Avram, în direct, la radio, dacă i-a plăcut şi primul gol, că al doilea îl extaziase. Iar el nu-i tocmai fan al Real-ului, dar al lui CR7 da. Mi-a explicat că după asemenea bijuterie nu se mai poate discuta şi despre altceva. Vă propun dezbaterea următoare: dar dacă nu era execuţia aia nefirească, venită dintr-o lume paralelă cu asta a noastră, a oamenilor, ce am fi zis nu despre primul, ci despre celelalte două goluri? Vă reamintesc că la primul acelaşi Ronaldo a ţâşnit ca fulgerul din spatele celor doi fundaşi şi a înfipt şpiţul drept în mingea aia centrată iute pe jos, dându-i o traiectorie năucitoare. Iar la al treilea, toată faza a fost fenomenală, cu driblinguri halucinante, cu un-doi, cu pasă cu călcâiul, ba şi printre picioare, cu "scăriţă" şi cu Dumnezeu mai ştie ce, încât ar fi şi asta de predat pe la şcolile de fotbal din toată galaxia. Sorin zice că golul ăla, al doilea, a bătut până şi uluitorul gol al lui Ibra din meciul contra Angliei, ăla desemnat acum vreo trei ani golul anului. Eu zic că e greu să spui aşa ceva. Fiecare are farmecul lui, ambele fiind egale ca frumuseţe cu ăla al lui Zizou cu care s-a câştigat şi o Champions' League. Sunt goluri despre oricât de mult s-ar povesti, parcă tot nu-i destul. Rămâne să ne mulţumim cu fericirea de a fi putut vedea în direct, live, această operă de artă. Vă doresc tuturor un Paşte fericit!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Oricât de mult, tot nu-i destul.
 Vizualizări articol: 1320 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Oricât de mult, tot nu-i destul5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei