Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 78 (6788)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cine este suspectul de omor în cazul uciderii fostului viceprimar din Moara

Joi, 5 Aprilie 2018 (16:55:22)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Update:

Tribunalul Suceava a admis propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava și a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 de zile 

Vecinul acuzat că l-a înjunghiat mortal, în gât, pe Zamfir Barbă, din Moara, a fost găsit de poliţişti miercuri seară, la locuinţa fratelui său, după câteva ore bune în care a fost căutat de mai multe echipaje de poliţie. 

Cristinel Nicolae Drăgoi, în vârstă de 44 de ani, a fost audiat de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, care a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de acesta pentru omor.

Individul a fost reţinut de miercuri noapte în arestul poliţiei judeţene, iar joi a fost prezentat în faţa magistraţilor de la Tribunalul Suceava, fiind solicitată arestarea sa preventivă.

Tribunalul Suceava a rămas în pronunţare privind propunerea de arestare pentru joi, ora 16.00.

Individul nu recunoaşte comiterea faptei, declarând, în timp ce era dus la instanţă, sub escorta poliţiştilor, că nu el l-a omorât pe Zamfir Barbă.

Cristinel Drăgoi era cunoscut ca un împătimit consumator de băuturi alcoolice, iar crima a fost comisă tot pe fond de consum de alcool. Cum bărbatul nu recunoaşte nimic, anchetatorii se bazează deocamdată doar pe indiciile de comitere a faptei, e drept indicii solide.

Reamintim că Zamfir Barbă a fost înjunghiat în gât, marţi noapte, în timp ce se întorcea spre casă de la un bar aflat la câteva sute de metri de locuinţa sa. Zamfir Barbă plecase din local împreună cu vecinul Cristinel Drăgoi, fără a mai exista alţi martori la ce s-a întâmplat ulterior. Există însă martori care au confirmat că cei doi au avut un conflict anterior. 

La aproximativ 50 de metri de casă, pe drumul public, Zamfir Barbă a fost înjunghiat cu cuţitul în gât. Bărbatul a fost târât într-un beci situat sub o temelie de beton abandonată pe un teren neîngrădit.  

Cu ocazia efectuării necropsiei s-a stabilit că moartea lui Zamfir Barbă a fost violentă şi s-a datorat şocului hemoragic, ca urmare a plăgii tăiate de la nivelul gâtului.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cine este suspectul de omor în cazul uciderii fostului viceprimar din Moara.
 Vizualizări articol: 5320 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Cine este suspectul de omor în cazul uciderii fostului viceprimar din Moara4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei