Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 59 (6769)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În trafic

S-a ales cu un dosar penal după ce a fost prins la volanul unui autoturism furat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un control în trafic întreprins de polițiștii secției de Poliției Rurală Gălănești a dus la depistarea în trafic al unui autoturism neînmatriculat, care fusese sustras de la o persoană din Brodina, chiar de către cel aflat la volan. Acesta este cercetat de polițiști pentru comiterea a două infracțiuni.

Incidentul s-a petrecut luni după-amiază, în jurul orei 15.40, pe drumul județean 178C, în comuna Frătăuții Noi. Un autoturism marca Ford Fiesta care tracta un autoturism marca Ford Mondeo cu numere provizorii de circulație a fost oprit de polițiști, care au cerut actele pentru verificări. La volanul autoturismului tractat se afla Vasile A., de 20 de ani, din comuna Mușenița, care nu le-a putut justifica polițiștilor deținerea autoturismului. În urma verificărilor făcute în baza de date a poliției s-a constatat faptul că autorizația provizorie de circulație a autoturismului Ford Mondeo era expirată din data de 6 decembrie 2017. Șoferul a fost condus la sediul Postului de Poliție Frătăuții Noi, în timpul audierilor recunoscând faptul că a luat autoturismul de la un cetățean din comuna Brodina, fără încuviințarea acestuia. După ce a sustras mașina, a constatat că aceasta avea probleme la ambreiaj și a apelat la conducătorul autoturismului Ford Fiesta, pentru a-l tracta până în satul Costișa din comuna Frătăuții Noi. Pe numele tânărului de 20 de ani a fost întocmit un dosar penal, el fiind cercetat în continuare pentru săvârșirea infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și furt în scop de folosință.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a ales cu un dosar penal după ce a fost prins la volanul unui autoturism furat.
 Vizualizări articol: 1470 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
S-a ales cu un dosar penal după ce a fost prins la volanul unui autoturism furat1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei