Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 59 (6769)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Faptă gravă

Bătrână tâlhărită de un individ care a intrat peste ea în casă şi i-a pus cuţitul la gât

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O femeie în vârstă de 63 de ani, bolnavă de epilepsie, a fost atacată în casă de un individ care i-a pus cuţitul la gât şi a ameninţat-o cu moartea dacă nu îi spune unde îşi ţine banii. Fapta s-a petrecut luni după-amiază, în comuna Marginea, în plină zi, autorul plecând din casa bătrânei cu suma de 1.700 de lei.

Din cercetările derulate de poliţişti rezultă că luni, în jurul orei 16.00, femeia în vârstă de 63 de ani era singură în casă, în dormitor, unde făcea curăţenie. La un moment dat, în încăpere a intrat un individ care a început să o ameninţe. Bătrâna i-a spus atacatorului că îşi ţine banii într-un sertar al unui dulap, într-o carte. Individul a găsit suma de 1.700 de lei, toate economiile bătrânei, după care a fugit.

Fiul femeii a fost primul care a ajuns la faţa locului, după comiterea faptei. „Am găsit-o pe mama pe un scaun, era foarte speriată... Am sunat la ambulanţă, mi-a spus că a venit un ţigan pe care îl ştie din vedere, i-a pus cuţitul la gât şi i-a cerut banii”, a declarat fiul femeii.

Victima a fost transportată la Spitalul municipal Rădăuţi, unde a fost diagnosticată cu atac de panică, fără a avea leziuni prin violenţă.

Bătrâna susţine că individul i-a spus că îi taie capul dacă nu spune unde are bani, scoţând un cuţit. În acel moment, bătrâna a intrat în panică şi a căzut, spunându-i individului unde să caute banii.

Victima le-a spus poliţiştilor că este posibil ca autorul să fie un tânăr rom care o mai ajuta din când în când la treburile din gospodărie. Totuşi, femeia nu a putut oferi detalii concrete despre autor şi nu are informaţii legate de identitatea celui care o ajuta la treburile din gospodărie.

La locul faptei, poliţiştii au adus şi un câine de urmă, care a reuşit să stabilească o parte din traseul autorului, însă doar până la drumul principal.

Poliţiştii verifică mai multe piste în acest caz, ieri ancheta fiind încă în curs. Poliţiştii speră să le fie de folos şi imaginile de pe o cameră de supraveghere de pe drumul naţional din Marginea.

Poliţiştii de la Secţia Rurală Marginea, alături de colegii judiciarişti de la Rădăuţi, continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrână tâlhărită de un individ care a intrat peste ea în casă şi i-a pus cuţitul la gât.
 Vizualizări articol: 3370 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bătrână tâlhărită de un individ care a intrat peste ea în casă şi i-a pus cuţitul la gât0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei