Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 59 (6769)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

La apă

6 Noiembrie, strada care stă să se surpe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Strada 6 Noiembrie, situată la doi paşi de centrul municipiului Suceava, a devenit un pericol public pentru şoferii care circulă prin zonă. O parte substanţială din stradă s-a desprins şi a intrat în sol, formând o groapă pe care şoferii o traversează cu circumspecţie.

Mai mult, o parte din asfalt, mai bine zis o bucată de beton din jurul unui capac de canalizare, s-a ridicat chiar lângă groapă, astfel încât pericolul este şi mai mare.

Problema nu este de azi, de ieri, iar locatarii din imobilele învecinate spun că i-au anunţat pe reprezentanţii Primăriei Suceava, însă măsurile luate au fost sublime, dar lipsesc cu desăvârşire.

Unul dintre şoferii care locuieşte în zonă ne-a povestit că a avut deja probleme la autovehicul din cauza acestei gropi.

„Mi-am avariat maşina personală şi am reparat-o din banii mei, iar zilele trecute eram foarte aproape să am aceleaşi probleme şi cu maşina de serviciu. Faceţi poze şi daţi pe internet, să vadă toată ţara în ce oraş locuim”, a spus cu năduf şoferul sucevean care a luat contact cu groapa.

Dacă nu se va interveni într-un timp scurt, nu ar mira pe nimeni ca vreun autovehicul să cadă pur şi simplu cu tot cu stradă, situaţie care, din păcate, nu ar fi unică pentru judeţul Suceava.

Cu ocazia apariţiei acestei gropi, persoanele care locuiesc în zonă şi-au adus aminte că strada a fost asfaltată de trei ori într-un singur an, dar de fiecare dată a fost nevoie de efectuarea altor lucrări, ceea ce a însemnat spargerea asfaltului.

„Sperăm ca pe această cale să tragem un semnal de alarmă cu privire la situaţia de pe strada 6 Noiembrie. Până la urmă şi noi plătim taxe şi impozite locale şi ar trebui să beneficiem de o serie de servicii”, au mai spus oamenii care locuiesc pe strada 6 Noiembrie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 6 Noiembrie, strada care stă să se surpe.
 Vizualizări articol: 2966 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
6 Noiembrie, strada care stă să se surpe4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei