Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 59 (6769)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiuni

Peste 640 de şoferi traşi pe dreapta şi verificaţi cu etilotestul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Devenite deja o obişnuinţă, acţiunile de control desfăşurate de poliţiştii suceveni în fiecare weekend au scos la iveală şi la finalul săptămânii trecute un număr mare de abateri de la normele circulaţiei rutiere, fiind aplicate peste 700 de sancţiuni contravenţionale.

Astfel, în perioada 9-11 martie, în perioade orare cuprinse între 8,00 dimineaţa şi 2,00 noaptea, poliţiştii Serviciului Rutier împreună cu cei de la birourile şi formaţiunile de profil din teritoriu, sprijiniţi de poliţişti de ordine publică, au organizat şi desfăşurat acţiuni tematice pentru combaterea conducerii pe drumurile publice a autovehiculelor cu viteză peste limita legală şi de către persoane aflate sub influenţa alcoolului. În timpul acţiunilor au fost testaţi alcoolscopic 647 de conducători auto, fiind reţinute 68 de permise de conducere, din care 9 pentru consum de alcool, 20 pentru depăşirea vitezei şi restul pentru alte abateri. Au fost reţinute 40 de certificate de înmatriculare, fiind aplicate 712 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 300.955 de lei. În acelaşi timp, poliţiştii au constatat în timpul controalelor 24 de infracţiuni, din care opt au fost alcoolemii, două - refuz de recoltare a probelor biologice de sânge, şapte - conducere fără permis şi patru - punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat.

Sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 01:30,un bărbat de 27 ani, din comuna Săcădat, judeţul Bihor, a condus autoutilitara marca Renault pe strada Mihai Eminescu din municipiul Vatra Dornei, fără a avea permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul, iar duminică dimineaţa, în jurul orei 01.25, o tânără de 24 de ani, din comuna Șaru Dornei, a fost depistată de poliţişti conducând autoturismul VW pe strada Republicii din Vatra Dornei, având o concentraţie alcoolică de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat şi permisul de conducere suspendat.

În timpul aceloraşi controale, un tânăr de 23 de ani din comuna Moldoviţa a fost depistat, cu radarul, conducând un autoturism, în localitatea Stroieşti, cu viteza de 115 km/h, iar un bărbat de 34 de ani a condus autoturismul pe DN 2, în localitatea Grăniceşti, cu viteza de 120 km/h.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 640 de şoferi traşi pe dreapta şi verificaţi cu etilotestul.
 Vizualizări articol: 1373 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste 640 de şoferi traşi pe dreapta şi verificaţi cu etilotestul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei