Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 59 (6769)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Infracțiuni

A acroșat un copil pe trecerea de pietoni și a fugit de la locul accidentului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 28 de ani din orașul Vicovu de Sus s-a ales cu dosar penal după ce a accidentat un copil pe o trecere de pietoni și a dispărut de la locul faptei.

Accidentul s-a produs luni dimineață, în jurul orei 08.00, pe o trecere pentru pietoni de pe strada Calea Cernăuți din oraș. În timp ce conducea un autoturism Ford Mondeo, dinpre Straja spre comuna Vicovu de Jos, șoferul mașinii s-a angajat în depășirea unui microbuz, despre care acesta a declarat că se afla staționat în apropierea unei treceri pentru pietoni, marcată și semnalizată corespunzător. În timp ce se afla în depășire, cu partea din stânga față a autoturismului a acroșat o fetiță de 11 ani din localitate, care traversa regulamentar strada pe trecerea pentru pietoni, în apropierea unei școli gimnaziale din localitate. În urma impactului, fetița a fost rănită ușor, iar cel aflat la volan a părăsit locul accidentului, continuându-și deplasarea spre Vicovu de Jos. Victima a fost preluată de un echipaj al ambulanței și transportată la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava, unde a fost diagnosticată de medici cu contuzie antebraț drept și o plagă excoriată la genunchiul drept. În urma cercetărilor întreprinse de polițiști, autoturismul a fost depistat ceva mai târziu în curtea unei societăți comerciale din localitate, constatându-se că la volanul acestuia se afla în timpul accidentului Vasile S., de 28 de ani, din Vicovu de Sus. Cel de la volan a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, și i-au fost recoltate mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A acroșat un copil pe trecerea de pietoni și a fugit de la locul accidentului.
 Vizualizări articol: 1471 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
A acroșat un copil pe trecerea de pietoni și a fugit de la locul accidentului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei