Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 59 (6769)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Să ne ferim de greci!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Toate ca toate, dar ce i se întâmplă lui Răzvan Lucescu în ultimul timp bate orice scenariu de film. Și când te gândești ce bine săteau lucrurile cu doar câteva etape în urmă! PAOK Salonic era lider și urma s-o întâlnească pe teren propriu pe ”Juve al Greciei”, adică Olympiacos, în recul la momentul respectiv. Dar patima era prea mare, momentul răzbunării era așteptat de prea mult timp, astfel că publicul a reacționat furios la provocările unui jucător de la oaspeți, iar antrenorul lui Oly a luat o rolă de hârtie în cap. Vorba aceea, a luat, nu a dat! Nu discutăm aici intensitatea loviturii, poate a exagerat, poate nu, cert e că meciul nu s-a mai jucat, iar federația a dat meci pierdut pentru ambele și penalizare de încă trei puncte. A urmat o deplasare oarecare pentru PAOK, numai că starea de grație se stricase pentru băieții lui Lucescu jr. Chin mare, egalare târzie, în minultul 90+6, bună și aia, numai că în minutul următor se primește gol după un șut deviat! Situația devenea disperată, numai că PAOK primește un colac de salvare de la comisiile federale, care anulează penalizarea de trei puncte. Astfel, chiar înainte de derby-ul cu AEK Atena, PAOK se poziționa în spatele acesteia la două puncte, deci putea reveni în fotoliul de lider în eventualitatea unei victorii. Ceea ce a urmat ne-a lăsat perplecși pe toți. Lucescu a avut parte taman în minutul 90 de o fază atât de complicată cum e cea cu influențarea jocului din poziție de ofsaid, dar pe care arbitrul părea să o interpreteze favorabil gazdelor. Revenirea asupra deciziei, în condițiile date, a însemnat declanșarea revoluției. N-ai cum să faci așa ceva, după ce s-au bucurat la limita aplopexiei jucători, oficiali, public! Și unde, în Grecia! Chiar dacă ai greșit, ca om înzestrat nu numai cu fluier, ci și cu niște circumvoluțiuni, înghiți gălușca. Au fost ele greșeli flagrante de-a lungul timpului, asta ținea de interpretare. A pus capac chiștocul ăla de patron al lui PAOK, căruia îi trebuia pistol la purtător, deși nici nu-l vezi între namilele de bodyguarzi. Urmarea: campionatul a fost întrerupt pe termen nelimitat, iar Lucescu și echipa din Salonic pot pune cruce titlului și muncii de luni întregi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Să ne ferim de greci!.
 Vizualizări articol: 1219 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Să ne ferim de greci!5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei