Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 47 (6757)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Violenţă

Bărbat ajuns în spatele gratiilor, după comiterea mai multor agresiuni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat de 40 de ani, din oraşul Frasin, a fost reţinut de poliţişti în spatele gratiilor, după ce a comis mai multe agresiuni în ultima perioadă de timp. Având în vedere că faptele sale au avut loc în locuri publice, creând o stare de frică şi neîncredere persoanelor care au asistat la agresiuni, el a fost acuzat de săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, precum şi de două fapte de lovire sau alte violenţe şi ameninţare, ajungând luni în arestul IPJ Suceava pentru 24 de ore.

Prima agresiune de care este acuzat Gheorghe Cosmaţchi, din Frasin, a avut loc pe 31 ianuarie, în jurul orei 11.20, în timp ce acesta se afla în centrul oraşului Gura Humorului. Acesta a încercat să abordeze o femeie care circula pe stradă alături de soţul ei şi, văzând că aceasta l-a evitat, a început să o înjure. În momentul în care soţul femeii i-a spus individului să înceteze, Cosmaţchi i-a aplicat acestuia mai multe lovituri, provocându-i leziuni care au necesitat 12 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Poliţiştii au constatat în cadrul cercetărilor faptul că în timpul aceluiaşi incident, bărbatul de 40 de ani a ameninţat-o şi pe femeia respectivă, în vârstă de 30 de ani, provocându-i acesteia o stare de teamă.

 

Individul a recidivat în privinţa faptelor cu violenţă

Faptele cu violenţă ale bărbatului din Gura Humorului nu s-au oprit aici, el fiind peste câteva zile protagonistul unei alte agresiuni. Pe data de 10 februarie, în jurul orei 11.30, în timp ce se afla în parcarea din faţa fostului sediu E.On din Gura Humorului, în urma unor discuţii contradictorii Gheorghe Cosmaţchi l-a lovit cu pumnii şi picioarele în faţă şi în zona coastelor pe un bărbat de 53 de ani, din oraşul Frasin, în urma agresiunii victima având nevoie de 6 zile de îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor întreprinse de poliţişti în cazul celor două cazuri de agresiune, aceştia au constatat faptul că, prin acţiunile sale, Gheorghe Cosmaţchi a provocat scandaluri în public, faptele sale fiind urmărite de toţi cei prezenţi în zona centrală a oraşului Gura Humorului. Oamenii legii consideră că prin faptele sale de agresiune săvârşite într-un spaţiu public, bărbatul de 40 de ani a tulburat ordinea şi liniştea publică şi a dus la crearea asupra celor care au asistat la agresiuni a unor stări de indignare, de frică şi neîncredere asupra asigurării şi protejării vieţii în spaţiul public.

Din această cauză pe numele bărbatului a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi alte două fapte de lovirea sau alte violenţe şi ameninţare. În timpul zilei de luni, faţă de Gheorghe Cosmaţchi a fost luată măsura reţinerii pentru o durată de 24 de ore, el fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Suceava. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au luat marţi decizia cercetării în continuare a bărbatului de 40 de ani sub control judiciar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat ajuns în spatele gratiilor, după comiterea mai multor agresiuni.
 Vizualizări articol: 1437 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bărbat ajuns în spatele gratiilor, după comiterea mai multor agresiuni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei