Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 38 (6748)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acțiune

Sancțiuni de 75.000 de lei și aproape 100 de metri cubi de lemn confiscaţi de polițiști

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O amplă acțiune de control desfășurată de polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava, în cooperare cu specialiștii Gărzii Forestiere Suceava și ai Direcției Silvice Suceava, a avut loc în perioada 9-15 februarie în întreg județul. Controalele au vizat prevenirea și combaterea activităților ilegale din domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos. În timpul acțiunii au fost efectuate 45 de controale la unități economice și în pădure. Polițiștii au constatat un număr de 8 infracțiuni, fiind aplicate 119 sancțiuni contravenționale, în valoare de 74.431 lei. În cadrul acțiunii au fost confiscați circa 96 metri cubi de lemn, în valoare de 36.682 de lei.

Miercuri dimineață, în jurul orei 05.00, polițiștii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava au oprit pentru control, în comuna Cornu Luncii, o autoutilitară condusă de un bărbat de 51 de ani din comuna Slatina, care transporta material lemnos. El a prezentat pentru control un aviz de însoțire, iar polițiștii au constatat că bărbatul transporta cu 1,392 de metri cubi în plus față de ce era trecut în documente. El a fost sancţionat contravenţional cu o amendă de 6.000 de lei, fiindu-i confiscat și lemnul în surplus, în valoare de 700 de lei. În aceeași seară, polițiștii, împreună cu specialiști ai Gărzii Forestiere Suceava,

au oprit pentru control, în oraşul Gura Humorului, o autoutilitară condusă de un bărbat din comuna Stulpicani, care transporta material lemnos și care a prezentat pentru control un aviz secundar de însoţire, emis în data de 14 februarie de o societate comercială din comuna Moldoviţa. Întrucât s-au constatat neconcordanțe între materialul lemnos transportat și cel din documente, autoutilitara a fost condusă la sediul unui depozit aparținând Ocolului Silvic Frasin, unde, în urma inventarierii, specialiștii silvici au stabilit faptul că bărbatul transporta în plus faţă de cantitatea avizată 26,33 metri cubi de cherestea de esență răşinoase. Cel de la volan a fost sancționat cu o amendă de 6.000 de lei, iar cantitatea de 26,33 metri cubi de cherestea, în valoare de 16.000 de lei, a fost confiscată. În aceeași seară polițiștii au oprit la Gura Humorului o autoutilitară cu remorcă încărcată cu lemn, șoferul prezentând două avize de însoțire a mărfii, emise de o societate din Pojorâta. Întrucât s-au constatat neconcordanțe între materialul lemnos transportat și cel din documente, ansamblul auto a fost condus la sediul unui depozit aparținând Ocolului Silvic Frasin. În urma inventarierii, cel care a emis documentele a fost sancționat contravențional cu o amendă de 10.000 de lei, iar întreaga cantitate de lemn, de 45,96 metri cubi, în valoare de 11.500 de lei, a fost confiscată și predată Ocolului Silvic Frasin.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sancțiuni de 75.000 de lei și aproape 100 de metri cubi de lemn confiscaţi de polițiști.
 Vizualizări articol: 2119 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sancțiuni de 75.000 de lei și aproape 100 de metri cubi de lemn confiscaţi de polițiști0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei