Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 38 (6748)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Accidente grave, cu persoane încarcerate și un bărbat mort, duminică dimineață

Duminică, 18 Februarie 2018 (11:10:55)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Două accidente cu consecințe grave, care au necesitat intervenția echipajelor de descarcerare, au avut loc duminică dimineață, pe principalele drumuri naționale din județ. Din păcate, unul dintre bărbații implicați în accident a decedat la puțin timp după accident.În jurul orei 7.00, pe DN 17, la Stroiești, un autoturism a părăsit partea carosabilă și s-a izbit violent de un cap de pod. Modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Suceava, cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, a intervenit la fața locului, unde șoferul mașinii era încarcerat. Din mașină a fost scos un tânăr de 22 de ani, șoferul, care era conștient, dar care avea multiple traumatisme. Tânărul a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportat la Spitalul Județean Suceava. Tânărul a fost băgat direct în sala de operație, având leziuni grave. A doua alarmă majoră s-a dat la 8.45, de această dată pe E 85, la intrarea în Dănila dinspre Suceava. Aici, două autoturisme au intrat în coliziune violentă, la fața locului fiind găsite trei persoane rănite, din care două încarcerate.„După extragerea răniților încarcerați, doi bărbați, unul dintre ei în stare de inconștiență, au fost predați colegilor de pe ambulanțe, iar ulterior transportați către Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava”, au transmis pompierii militari suceveni. Unul dintre bărbați, în vârstă de 54 de ani, a fost declarat decedat la puțin timp după accident. Al doilea, în vârstă de 70 de ani, avea și el leziuni grave. A treia victimă, o femeie în vârstă de 21 de ani, conștientă, a fost și ea transportată la spital. Și în cazul acesteia, prima evaluare de la urgențe, a indicat leziuni destul de grave.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accidente grave, cu persoane încarcerate și un bărbat mort, duminică dimineață.
 Vizualizări articol: 7656 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Accidente grave, cu persoane încarcerate și un bărbat mort, duminică dimineață5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei