Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 38 (6748)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Escrocherie

Jefuia femeile în timp ce le ruga să-l ajute să-și pornească mașina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un escroc cu o manieră originală de furt a fost reținut joi de judiciariștii rădăuțeni, după ce individul a dat câteva lovituri, anul trecut și la începutul acestui an, în zona și în municipiul Rădăuți. Mai exact, la începutul acestei luni, Rodica M., o femeie de 52 de ani din comuna Horodnic de Sus, care stătea la ocazie, a urcat într-un autoturism condus de un bărbat de aproximativ 40 de ani. După scurt timp, șoferul a oprit mașina și după ce a ridicat capota autoturismului, i-a solicitat femeii să coboare și să țină un fir undeva la motor, după care el a urcat la volan și, profitând de faptul că nu putea fi văzut, i-a sustras toți banii din poșetă, adică 1.400 de lei. Femeia a realizat că îi dispăruseră banii abia după ce coborâse la destinație, ulterior reclamând furtul la poliție. În aceeași situație s-a aflat, anul trecut în luna august, o altă femeie, de 69 de ani, din comuna Marginea, Paraschiva M., care a fost escrocată identic și a rămas fără 100 de lei și 40 de euro. După o serie de cercetări efectuate de lucrătorii de la Biroul Investigații Criminale din Poliția municipiului Rădăuți autorul a fost descoperit în localitatea Mușenița, unde locuia fără forme legale: Săndel-Nicolae Mihale, în vârstă de 38 de ani, un individ certat cu legea care a fost condamnat în trecut pentru tâlhărie și viol. În timpul cercetărilor judiciariștii au mai descoperit că în februarie 2017, același Mihale l-a convins pe un bătrân de 82 de ani din Siret că îi poate găsi o slujbă de șofer în Germania, în baza unui contract de muncă. Octogenarul i-a dat suma de 800 de lei „plasatorului” de forță de muncă și abia după câteva săptămâni a înțeles că fusese înșelat. Și tot Mihale, în luna mai anul trecut, a alimentat un autoturism la o benzinărie din municipiul Rădăuți, însă a omis să achite 190 de lei, contravaloarea carburantului. În aceste condiții, bărbatul, care este cercetat sub acuzațiile de înșelăciune, furt și furt calificat, a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, după care, ieri, magistrații au stabilit măsura controlului judiciar. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jefuia femeile în timp ce le ruga să-l ajute să-și pornească mașina.
 Vizualizări articol: 4658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Jefuia femeile în timp ce le ruga să-l ajute să-și pornească mașina4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei