Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 36 (6746)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Buneşti

Un bărbat rănit şi două maşini avariate, după ce o şoferiță a pătruns pe contrasens

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un grav accident rutier a avut loc miercuri dimineață pe DN 2, între Fălticeni şi Suceava, în localitatea Buneşti. O şoferiță a pierdut controlul direcției într-o curbă şi a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar. Un bărbat a fost rănit în urma impactului, iar cele două autoturisme implicate au fost avariate grav.

Accidentul s-a produs înainte de ora 10.00, în timp ce o femeie de 34 de ani din Fălticeni se afla la volanul unui autoturism Fiat Doblo şi circula dinspre Fălticeni spre Suceava. La un moment dat, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum umed şi ninsoare, într-o curbă spre dreapta ea a pierdut controlul direcției şi a pătruns pe contrasens. Din sens invers circula un autoturism Peugeot înmatriculat în Republica Moldova, cu doi bărbați la bord, şoferul acestuia încercând să evite cât a putut impactul. În urma coliziunii dintre cele două autoturisme, Peugeotul a fost proiectat în afara drumului, la o diferență de nivel de câțiva metri, iar Fiatul a rămas avariat în mijlocul drumului. Din cauza impactului puternic, motorul autoturismului condus de femeie a fost smuls pur şi simplu de sub capota maşinii, fiind aruncat cu tot cu țeava de eşapament la câțiva metri distanță, într-un şanț.

În urma accidentului, pasagerul de 37 de ani din autoturismul Peugeot a fost rănit şi a fost preluat de un echipaj al ambulanței, care l-a transportat la spital. Bărbatul a fost diagnosticat de medici cu traumatism cranio cerebral şi o lovitură la claviculă. Testați cu aparatul etilotest, rezultatele au fost negative pentru cei doi şoferi implicați în accident. Verificările făcute de polițişti au arătat faptul că autoturismul Fiat implicat în accident era dotat cu anvelope de vară pe roțile din spate, aceasta putând fi una dintre cauzele producerii accidentului. Femeia de la volan a fost sancționată contravențional cu o amendă, iar certificatul de înmatriculare al maşinii a fost reținut. Pe numele celei care a provocat accidentul a fost deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat rănit şi două maşini avariate, după ce o şoferiță a pătruns pe contrasens.
 Vizualizări articol: 2208 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Un bărbat rănit şi două maşini avariate, după ce o şoferiță a pătruns pe contrasens4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei