Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 36 (6746)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pentru investigații

Adolescentul care a urcat pe Catedrala din Suceava a fost transferat la un spital de psihiatrie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Adolescentul care a urcat, luni, pe Catedrala „Naşterea Domnului” din Suceava, s-a dezbrăcat de toate hainele și a murdărit pereții bisericii cu propriul său sânge a fost transferat la un spital de psihiatrie pentru investigații și tratament. Testele toxicologice rapide efectuate la Spitalul de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava au arătat că tânărul nu consumase droguri, gestul său având, se pare, o explicație medicală. La colegiul din Suceava la care băiatul este elev în clasa a XI-a, colegii și profesorii îl cunoșteau ca având probleme de comportament, legate de episoade violente cu alţi elevi, dar se pare că până la episodul dramatic de luni, nimeni nu a luat în calcul că ar putea fi vorba despre o afecțiune psihică.

Medicii care l-au îngrijit la Suceava, după ce pompierii l-au dat jos de pe catedrală, în stare de hipotermie, au decis să-l transfere la o clinică specializată pentru investigații și terapie.

Reamintim că luni, la amiază, adolescentul a mers la catedrală, s-a dezbrăcat complet, a urcat pe un burlan şi de acolo pe o laterală a locaşului de cult, la o înălțime de circa 10 metri. A spart un geam şi s-a tăiat pe mâini și pe față,  după care a murdărit pereţii cu sânge. Tot cu sânge, a desenat semnul crucii pe peretele bisericii. Agitat, striga tot timpul „Să vină mireasa mea”, spunând la un moment dat și numele unei fete și locul la care aceasta ar fi putut fi găsită. Din zăpada amestecată cu sânge, din jurul lui, făcea bulgări cu care arunca în zidurile bisericii, spre trecători şi spre echipele de salvatori formate din poliţişti, jandarmi şi pompieri ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, aflați la fața locului.

După aproximativ jumătate de oră, a intrat în hipotermie și s-a întins pe zidul pe care se afla şi nu a mai dat nici un semn de viaţă până când un echipaj format din trei salvatori a ajuns la el.

Transportat cu ambulanța la spital, a primit imediat îngrijiri medicale și a rămas internat la Terapia Intensivă a secției de Chirurgie pediatrică, stabil hemodinamic și conștient, dar necooperant.

Una dintre ipotezele inițiale, aceea că gestul său ar fi fost consecutiv consumului de droguri, a fost abandonată în urma analizelor toxicologice rapide. Foarte probabil, în acest caz este vorba despre o suferință de natură psihiatrică. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adolescentul care a urcat pe Catedrala din Suceava a fost transferat la un spital de psihiatrie.
 Vizualizări articol: 5779 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Adolescentul care a urcat pe Catedrala din Suceava a fost transferat la un spital de psihiatrie1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei