Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 18 (6728)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Incendiu

Un autoturism a fost cuprins de flăcări în cartierul Iţcani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un autoturism aflat marţi seara în trafic prin cartierul Iţcani a fost cuprins de flăcări, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru stingerea flăcărilor izbucnite din compartimentul motor al mașinii.

Flăcările au fost observate în jurul orei 19.15 de șoferul mașinii, un bărbat de 42 de ani din comuna Mitocu Dragomirnei, în timp ce conducea autoturismul BMW pe strada Grigore Alexandru Ghica din cartierul Iţcani. Cel de la volan le-a declarat poliţiștilor că în timp ce conducea autoturismul prin zona tipografiei Celestin, a observat că de sub capota mașinii iese fum şi a oprit autoturismul la marginea drumului. După ce a coborât din mașină împreună cu pasagerul din dreapta, flăcările au cuprins compartimentul motor al autoturismului. Localnicii din zonă au încercat să stingă incendiul cu stingătoare și zăpadă, dar nu au reușit. Un bărbat a sunat la 112, la faţa locului ajungând un echipaj de pompieri din cadrul ISU Suceava, care a localizat și stins incendiul. Flăcările au distrus partea din faţă a mașinii, pagubele înregistrate fiind de circa 1.500 de lei. Echipajul de pompieri a stabilit că sursa probabilă de aprindere a fost un scurtcircuit la partea electrică a autoturismului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un autoturism a fost cuprins de flăcări în cartierul Iţcani.
 Vizualizări articol: 1988 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un autoturism a fost cuprins de flăcări în cartierul Iţcani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei