Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 18 (6728)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Need Tour a lansat oficial zborurile Suceava – Antalya. Din toamnă vor fi operate curse charter spre Egipt

Joi, 25 Ianuarie 2018 (21:21:17)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii vor avea la dispoziţie, începând cu luna iunie 2018, încă un zbor charter către destinaţii de vacanţă din Turcia. Tour-operatorul turc Need Tour, proaspăt intrat pe piaţa din România a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la Consiliul Județean Suceava, că începând din acest an va oferi pachete de vacanţă pentru şapte nopţi în Antalya, cu zboruri charter de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava. La conferința de presă au participat președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, co-fondatorul Need Tour, Aytac Acikgoz și directorul Aeroportului Ștefan cel Mare Suceava, Ioan Măriuța.

Zborurile din Suceava către Antalya vor fi operate în zilele de duminică, în perioada 3 iunie – 16 septembrie 2018. Zborul din Suceava va decola la ora 11:00 și va ateriza în Antalya la 13:00. Cursa charter retur va decola din Antalya la ora 8:00 și va ateriza la Suceava la ora 10:00.

„Tour-operator prin excelenţă, cu o existenţă de succes de 8 ani pe piaţa locală din Turcia, Need Tour este o companie în permanentă dezvoltare, ce îşi propune ca, începând cu acest an, să ofere o nouă dimensiune serviciilor turistice şi în România. Dezvoltarea noastră în România este extrem de firească, întrucât cunoaştem foarte bine această piaţă din proiectele anterioare întreprinse de membrii echipei noastre, inclusiv în Suceava, odată cu lansarea, în urmă cu doi ani, a primului zbor charter de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” către însorita Antalye. De această dată venim în faţa sucevenilor cu un proiect nou, ce constă într-un nou zbor de vacanţă către Antalya, însă de această dată, mizăm mai mult pe experienţa noastră şi a echipei pe care o coordonăm în România şi în Antalya, acolo unde avem baza operaţională, capabilă să ofere turiştilor servicii la un nivel superior faţă de cele cu care s-au obişnuit până acum. Vrem ca prin ofertele noastre să-i mulţumim pe turiştii care vor alege să-şi petreaca vacanţa în Antalya, astfel încât să beneficieze de un concediu excelent”, a declarat Aytac Acikgoz, co-fondator al Need Tour.

Președintele Cj Suceava, Gheorghe Flutur, a precizat că aceată cursă charter va fi operată cu un avion de capacitate mare, Boeing 737, cu 189 de locuri. Pachetele de vacanţă pentru şapte nopţi au preţuri începând de la 345 euro/persoană şi includ biletele de avion dus-întors cu toate taxele de aeroport incluse şi catering la bordul aeronavei, bagaj de mână şi bagaj la cală de până la 20 kg/persoană, 7 nopţi de cazare în regim All Inclusive sau Ultra All Inclusive, transfer la sol, asistenţă turistică în limba română la destinaţie şi asigurări medicale + STORNO. Pachetele de vacanţă Need Tour pot fi deja achiziţionate prin intermediul agenţiilor de turism partenere din judeţul Suceava: “cei care aleg să-şi facă planuri de vacanţă din timp, pot beneficia de reduceri Early Booking destul de mari, chiar până la 50%”, a subliniat reprezentantul agenţiei tour-operatoare.

Totodată, merită menţionat că tour-operatorul turc are în plan şi lansarea unei curse charter de pe aeroportul sucevean către Egipt, ce ar trebui să debuteze începând cu toamna anului 2018, cu un zbor pe săptămână.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Need Tour a lansat oficial zborurile Suceava – Antalya. Din toamnă vor fi operate curse charter spre Egipt.
 Vizualizări articol: 2665 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Need Tour a lansat oficial zborurile Suceava – Antalya. Din toamnă vor fi operate curse charter spre Egipt3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei