Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 dec 2017 - Anul XXII, nr. 292 (6708)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

La tombola de Crăciun

Shopping City Suceava şi-a premiat câştigătorii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vineri, cu două zile înaintea Crăciunului, au fost premiaţi câştigătorii de la tombola “Moşul a aflat ce-ţi doreşti!”, cu premii în valoare de 8.000 de lei.

În pragul sărbătorilor de iarnă, sucevenii au fost aşteptaţi la Shopping City Suceava cu premii valoroase constând în cecuri cadou, îndeplinirea dorinţelor din Scrisoarea către Moş Crăciun, dar şi cu nenumărate spectacole de colinde şi activităţi dedicate celor mici.

Shopping City Suceava a răsplătit fidelitatea clienţilor care şi-au făcut cumpărăturile de Crăciun din magazinele din incinta centrului comercial cu premii în valoare totală de 8.000 de lei. Astfel, toţi cei care au "colindat" prin magazine în căutarea cadourilor perfecte pentru cei dragi sau a bucatelor delicioase pentru masa de Crăciun, în perioada 9-21 decembrie, au avut şansa să participe la tombolă. Pentru a intra în cursa pentru premiile oferite de Moşul, clienţii care au achiziţionat produse de minimum 100 de lei pe un singur bon de casă au completat talonul de tombolă şi l-au introdus în urna special amenajată. Astfel, marile premii ale campanie „Moşul a aflat ce-ţi doreşti” - două cecuri cadou, fiecare în valoare de 4.000 de lei, au fost câştigate prin tragere la sorţi de doi clienţi norocoşi: Magda Cimbru şiRadu Valerian.

Premiile s-au acordat sub formă de voucher pentru cumpărături în magazinele din centrul comercial.

Magda Cimbru, în vârstă de 19 ani, din Suceava, a participat la tombolă cu un bon de cumpărături în valoare de 110,60 de lei din hipermarketul Carrefour, şi îşi va îndeplini dorinţa de sărbători de a-şi înnoi dormitorul cu mobilier nou marca Mobexpert, iar Radu Valerian, în vârstă de 39 de ani, din Roman, a participat la tombolă cu un bon de cumpărături în valoare de 109,70 de lei din hipermarketul Carrefour şi împreună cu familia se va bucura de electrocasnice noi în prag de Ajun.

În plus, Shopping City Suceava a pregătit cu ocazia sărbătorilor de iarnă şi un concurs cu premii pentru copii - ”Scrisoare către Moş Crăciun”, desfăşurat în perioada 10-20 decembrie, dar şi nenumărate activităţi şi ateliere de creaţie, special pentru cei mici. Mesajul campaniei „Scrie-i Moşului ce-ţi doreşti de Crăciun şi dorinţa ta poate deveni realitate!” a îndemnat copiii cu vârste între 3 şi 10 ani să îi scrie o scrisoare lui Moş Crăciun, să îi spună ce-şi doresc să primească sub brad, dar mai ales să-l convingă pe Moş că au fost cuminţi şi merită cadoul mult dorit. Scrisorile s-au completat numai pe formatul promoţional şi s-au introdus în cutia poştală special amenajată din faţa magazinului Pepco, în incinta Shopping City.

Cel mai norocos prichindel este Alexandru Magheran, în vârstă de 6 ani, din Suceava, care i-a trimis Moşului o scrisoare bogată în care a inclus toate cadourile pe care şi le dorea de Crăciun. Scrisoarea lui a fost extrasă din cutia poştală dintre alte sute de scrisori trimise de copii care l-au vizitat pe Moş Crăciun la Shopping City Suceava. Alexandru i-a cerut Moşului o maşină turbo de curse, dar şi un laptop, de care se va bucura de acum înainte pentru realizarea temelor sau petrecerea timpului liber într-un mod plăcut. Premiul s-a acordat sub formă de voucher, în valoare de 1.500 de lei, pentru cumpărături în magazinele din Shopping City Suceava.

În plus, peste 5.000 de copii l-au vizitat pe Moş Crăciun în incinta Shopping City Suceava în perioada dinaintea sărbătorilor pentru a se fotografia gratuit, dar şi pentru a-i spune dorinţele şi visurile pentru anul următor. Timp de 10 zile, Moş Crăciun şi-a făcut casa în decorul de poveste din incinta centrului comercial şi a adus bucurie şi zâmbete tuturor vizitatorilor mici şi mari.

Anul acesta la Shopping City Suceava poţi trece prin brad, la propriu. Decorul de sărbători din incinta centrului comercial include un brad de aproape 9 metri înălţime, unic în Suceava datorită ineditului pasaj din interior.

Pentru cei care iubesc mişcarea pe gheaţă şi doresc să se distreze în aer liber şi în sezonul rece, patinoarul din parcarea Shopping City Suceava îi aşteaptă zilnic, între orele 10:00-22.00, inclusiv pe 25 decembrie şi 1 ianuarie, iar magazinele şi-au amenajat spaţiile pentru sărbători, aşteptându-şi clienţii cu numeroase oferte şi reduceri speciale la multe din produsele specifice sezonului inclusiv în perioada sărbătorilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Shopping City Suceava şi-a premiat câştigătorii.
 Vizualizări articol: 2310 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Shopping City Suceava şi-a premiat câştigătorii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei