Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 dec 2017 - Anul XXII, nr. 292 (6708)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concurs adjudecat

Bogdan Apetroae, confirmat procuror-şef al DIICOT Suceava în următorii trei ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorul Bogdan Apetroae şi-a adjudecat prin concurs postul de procuror-şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT), Serviciul Teritorial Suceava, mandatul fiind valabil pe o perioadă de trei ani de zile. Numirea oficială este din data de 20 decembrie a.c., după ce concursul la care a participat procurorul sucevean a fost validat.

Bogdan Apetroae conduce DIICOT Suceava din vara acestui an, în ultimele luni fiind la conducerea structurii ca procuror-şef delegat.

Procurorul Bogdan Apetroae are 42 de ani, a fost poliţist, iar din 2009 este procuror. Bogdan Apetroae a lucrat în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, unde a avut şi funcţie de conducere, iar din 2015 a promovat ca procuror la DIICOT - Serviciul Teritorial Suceava.

Procurorul-şef are ca obiectiv primordial soluţionarea dosarelor vechi, aflate în lucru de ani de zile, care sunt de ordinul zecilor. Un alt obiectiv este mutarea DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava într-un sediu mai spaţios. Nu în ultimul rând, se pune accent şi pe acţiunile noi, împotriva grupărilor care acţionează în grup organizat pe linia traficului de droguri, a contrabandei sau a traficului de persoane.

Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT), Serviciul Teritorial Suceava, are în subordine activitatea din două judeţe, Suceava şi Botoşani.

Obiectivele DIICOT sunt combaterea infracţiunilor de crimă organizată, pe linie de contrabandă, spălarea banilor, a infracţiunilor economico-financiare, a traficului şi a consumului de droguri, a traficului de persoane şi de migranţi, a criminalităţii informatice, în forma grupului organizat. Practic, cele mai complexe şi grele dosare, privind de multe ori zeci de inculpaţi, sunt gestionate de această structură de combatere a crimei organizate. Ultimul dosar cu impact major înregistrat de DIICOT Suceava este cel care vizează gruparea de traficanţi de droguri din zona Rădăuţi, printre cei arestaţi fiind şi Alexandru Huţuleac, cel care va răspunde pentru tentativă la omor calificat sub forma ultrajului, după ce a lovit un poliţist cu sabia în cap. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bogdan Apetroae, confirmat procuror-şef al DIICOT Suceava în următorii trei ani.
 Vizualizări articol: 7947 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 7 voturi
Bogdan Apetroae, confirmat procuror-şef al DIICOT Suceava în următorii trei ani3.457

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei