Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 dec 2017 - Anul XXII, nr. 292 (6708)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Distracţie pe gheaţă

Programul patinoarelor artificiale din Suceava, în perioada Crăciunului şi a Anului Nou

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada sărbătorilor de iarnă, sucevenii care vor să facă mişcare, să se bucure de unul dintre cele mai îndrăgite sporturi ale iernii, fără să fie nevoie să parcurgă distanţe mari, au la dispoziţie nu mai puţin de trei patinoare artificiale.

 

Patinoarul Areni

Programul de funcţionare a celui mai mare patinoar artificial din Suceava, Patinoarul Areni, a fost modificat, astfel încât elevii şi studenţii, care au intrat în vacanţă, să se poată bucura de luciul de gheaţă în fiecare zi, inclusiv pe 24 decembrie şi pe 31 decembrie.

Conform noului program de funcţionare, în perioada 25 decembrie 2017 – 7 ianuarie 2018, de luni până vineri, Patinoarul Areni este deschis între orele 13.30-15.00, 16.00-17.30, 18.00-19.30.

Sâmbăta şi duminica programul de funcţionare a fost prelungit, accesul pe gheaţă fiind posibil de la ora 11.00 până la 12.30, de la 13.30 la 15.00, de la 16.00 la 17.30 şi de la 18.00 la 19.30.

Sucevenii pasionaţi de sporturile pe gheaţă vor putea face mişcare şi să se distreze patinând pe gheaţa Patinoarului Areni, chiar şi în minivacanţa de Crăciun, după cum a anunţat viceprimarul Marian Andronache.

Astfel, cu excepţia zilei de 24 decembrie, adică în Ajunul Crăciunului, Patinoarul Areni va fi deschis fără întrerupere celor care vor să se distreze pe patine.

Accesul la Patinoar se face la aceleaşi tarife ca şi anul trecut. Mai exact, taxa de intrare pentru preşcolari, elevi şi studenţi este de numai 5 lei, pentru adulţi taxa de intrare la patinoar este de 9 lei de persoană, iar taxa de ascuţire a patinelor este de 3 lei de pereche.

 

Patinoarul de la Iulius Mall Suceava

Pentru cei care vor să se distreze pe patinoar şi de sărbători, Dream Ice, de la Iulius Mall Suceava, va fi deschis pe 24 decembrie, în intervalul orar 14.00-18.00. În prima zi de Crăciun este închis, iar în perioada 26-30 decembrie va funcţiona în intervalul orar 14.00-21.30.

 

Patinoarul de la Shopping City Suceava

Patinoarul din parcarea Shopping City Suceava este deschis în fiecare zi de sărbători, inclusiv pe 25 decembrie şi 1 ianuarie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Programul patinoarelor artificiale din Suceava, în perioada Crăciunului şi a Anului Nou.
 Vizualizări articol: 2738 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Programul patinoarelor artificiale din Suceava, în perioada Crăciunului şi a Anului Nou0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei