Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 dec 2017 - Anul XXII, nr. 292 (6708)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Decizie judecători

Mandat de arestare pentru şoferul beat turtă şi fără permis care a accidentat un bătrân şi a fugit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şoferul pericol public care a condus în stare avansată de ebrietate, a accidentat un pieton şi a părăsit locul faptei, miercuri seară, la Pătrăuţi, a fost arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile. Decizia a fost luată joi seară de Judecătoria Suceava, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Gheorghe Roşu, în vârstă de 46 de ani, nu a avut parte de prea multă clemenţă, fapt firesc având în vedere cumulul de infracţiuni rutiere sau, altfel spus, gradul maxim de inconştienţă de care a dat dovadă.

Din cercetările derulate de poliţişti rezultă că Gheorghe Roşu, în vârstă de 46 de ani, aflat la volanul unei Dacii Logan, cu care se deplasa pe un drum comunal din Pătrăuţi, l-a acroşat pe Filon L., în vârstă de 84 de ani, localnic, care se afla pe partea stângă a drumului. Şoferul a făcut o manevră de întoarcere a maşinii şi a plecat.

Autoturismul a fost găsit ulterior la aproximativ 150 de metri de locul producerii accidentului, în curtea locuinţei familiei conducătorului auto. Acasă a fost găsit şi bărbatul căutat de poliţişti.

În urma verificării cu etilotestul a rezultat că acesta avea o concentraţie de 1,56 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acestuia i s-au recoltat şi două probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge la Spitalul Judeţean Suceava. Probele de sânge vor indica în mod normal o alcoolemie în jur de 3 la mie. 

Mai mult, în urma consultării bazei de date, poliţiştii au stabilit că bărbatul care a provocat accidentul avea permisul de conducere reţinut din data de 27 iulie 2016, fără drept de circulaţie, pentru că a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge, după ce a fost tras pe dreapta de un echipaj de poliţie.

În privinţa bătrânului accidentat, acesta a fost diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral şi contuzie fronto-parietală stânga, fiind internat pe secţia de Neurochirurgie a spitalului.  

Gheorghe Roşu a fost pus sub acuzare pentru patru infracţiuni: „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia” şi “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii de la Biroul Rutier Suceava, sub coordonarea unui procuror.

Şoferul a solicitat prin apărător o măsură mai blândă, controlul judiciar sau arestul la domiciliu. El are posibilitatea de a face apel la instanţa superioară, privind măsura arestării preventive. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mandat de arestare pentru şoferul beat turtă şi fără permis care a accidentat un bătrân şi a fugit.
 Vizualizări articol: 2763 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mandat de arestare pentru şoferul beat turtă şi fără permis care a accidentat un bătrân şi a fugit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei