Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 nov 2017 - Anul XXII, nr. 274 (6690)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 30 noiembrie – 6 decembrie

Joi, 30 noiembrie

Voluntarii „Ajungem MARI” pregătesc un târg caritabil la Carrefour

Cadourile de Crăciun se transformă în fapte bune, pe 30 noiembrie, la Carrefour, unde voluntarii programului educaţional „Ajungem MARI” au pregătit cadouri confecţionate alături de copiii din centre de plasament, concert, face-painting şi ateliere creative.

Pe 30 noiembrie, între orele 16:00 şi 20:00, la Carrefour, sucevenii pot cumpăra cadouri handmade realizate de copii, cu ajutorul voluntarilor, pot asculta muzică live cântată de prietenii voluntarilor, iar cei mici pot participa la ateliere creative susţinute cu drag de voluntarii „Ajungem MARI”.

Participarea este gratuită, iar doritorii pot face donaţii pentru educaţia copiilor din centre de plasament: materiale educative, cursuri şi ieşiri în afara centrelor.

 

Vineri, 1 decembrie

Ceremonie militară, începând cu ora 13:00

Sucevenii sunt aşteptaţi să participe în număr cât mai mare la ceremonia militară organizată de Prefectura Suceava, cu sprijinul Garnizoanei Suceava, cu ocazia Zilei Naţionale a României. Manifestările încep de la ora 13.00, în Piaţa Drapelelor din municipiul Suceava. Vor participa cu efective Batalionul 335 Artilerie „Alexandru cel Bun” Botoşani, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Bucovina” Suceava, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean “Bogdan Vodă”, Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni şi Colegiul Militar “Ştefan cel Mare” Câmpulung Moldovenesc. La paradă vor fi prezentate tehnică militară şi tehnică  specifică ISU, Jandarmeriei, Poliţiei şi Direcţiei de Informaţii. Toate efectivele vor intra în dispozitiv la ora 12.30. După intonarea Imnului de Stat al României, va fi oficiat un serviciu religios, urmat de alocuţiuni ale autorităţilor referitoare la însemnătatea evenimentului. Se vor depune coroane şi jerbe de flori şi va urma defilarea gărzii de onoare, a tehnicii şi a fanfarei Primăriei Suceava, cu prezentarea onorului.

 

Retragerea cu torţe

La ora 18.00, se va desfăşura retragerea cu torţe a subunităţilor aparţinând Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava. La aceeaşi oră va avea loc un moment artistic susţinut de Corala ISU “Bucovina”.

 

Duminică, 3 decembrie

Concert extraordinar susţinut de Orchestra Filarmonicii de Stat Botoşani

La Iulius Mall va avea loc, de la ora 19:00, un Concert extraordinar susţinut de Orchestra Filarmonicii de Stat Botoşani. Dirijor: Mircea Holiartoc. Solistă: Maria Jinga, mezzo-soprană.

 

Luni, 4 decembrie

,,Deschide Ochii…! Deschide Inima!”, la Iulius Mall

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Suceava organizează, începând cu ora 12.00, la Iulius Mall Suceava, a XII-a ediţie a evenimentului ,,Deschide Ochii…! Deschide Inima!”, o manifestare la care vor participa copii şi persoane adulte cu dizabilităţi din cadrul centrelor de plasament şi din cadrul centrelor de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică din structura DGASPC Suceava, precum şi persoane cu dizabilităţi din cadrul mai multor ONG-uri şi de la Spitalul de Psihiatrie Siret. În spectacol vor participa Sebi Crăciun, micul poet de la Câmpulung Moldovenesc, CRRN Mitocu Dragomirnei, CRRN ,,O Nouă Şansă" Todireşti, CRRN Costâna, CRRPH ,,O Nouă Viaţă" Siret, Servicii multifuncţionale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului, CRRPH Pojorâta, Spitalul de Psihiatrie Cronici Siret, Casa de tip familial “Visătorii” Fundu Moldovei, CRRN Sasca Mică, CRRN Zvoriştea, Servicii Multifuncţionale Fălticeni, Asociaţia “Freamăt de Speranţă”. Invitaţi speciali: Manuela Pohoaţă, Călin Brăteanu, Dorel Mihoc (MIDO), Luisa Vasilcovici.

 

Marţi, 5 decembrie

Lansare de carte, la Muzeul de Istorie

De la ora 17:00, la Muzeul de Istorie din municipiul Suceava, Televiziunea Intermedia Suceava va organiza un eveniment de lansare a cărţii „DEmers” scrisă de Sebi Crăciun, la care sunt invitaţi şi Armin Ivan, cantautorul primelor poezii scrise de Sebi şi puse pe muzică, profesorul Johannes Raimund Onesciuc şi Sorin Ursan Delaclit, tenor şi grafician sucevean.

 

"Fii o voce, nu ecou!", eveniment caritabil pentru susţinerea copiilor cu dizabilităţi

Asociaţia IDEva, Asociaţia TMS şi Liliana Vântur - Beauty Consultant organizează, de la ora 18.30, la Hotel Bucovina, conferinţa "Fii o voce, nu ecou!", eveniment caritabil pentru susţinerea copiilor cu dizabilităţi. Suma rezultată din vânzarea biletelor care asigură accesul la eveniment va fi donată pentru susţinerea terapiei copiilor cu dizabilităţi de la Centrul de Terapie „Steaua Speranţei” din Suceava. Vor susţine discursuri prof. Liliana Romaniuc, dr. Mihai Tudor Bălinişteanu, director Oriflame Liliana Vântur, actorul Adrian Loghin şi psihologul Irina Babău.

 

Miercuri, 6 decembrie

Mido & Adina lansează videoclipul şi CD-ul: „Sărbători cu Dragoste!”

Mido & Adina lansează videoclipul şi CD-ul „Sărbători cu Dragoste!”. Muzică şi text: Mido. Evenimentul va avea loc miercuri, 6 decembrie, la ora 17:00, la Casa Bucovineană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1776 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de-acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei