Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 nov 2017 - Anul XXII, nr. 274 (6690)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Simpozion dedicat „Zilei Bucovinei”, organizat la Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Ziua Bucovinei” a fost sărbătorită marți, 28 noiembrie, în sala de festivități a Colegiului Național „Dragoș Vodă”, eveniment ce a avut loc după ședința ordinară a Consiliului Local.

În cadrul ședinței, căpitanul Adrian Ciprian Iriciuc, care a participat în teatrele de operații din Afganistan, a primit titlul ce cetățean de onoare al municipiului Câmpulung Moldovenesc. Adrian Ciprian Iriciuc a primit diploma de onoare și medalia într-un cadru festiv, în fața Consiliului Local și a persoanelor prezente la ședință.

Primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, a ținut să precizeze că prin acordarea acestui titlu, instituția pe care o conduce a omagiat faptele de arme și curajul de care Adrian Ciprian Iriciuc a dat dovadă în campaniile militare la care a participat.

Pe de altă parte, trebuie spus că evenimentul organizat pentru omagierea Zilei Bucovinei a debutat cu un simpozion cu tema „Unirea Bucovinei cu patria mamă”, în cadrul căruia au luat cuvântul elevul caporal Alin Mocanu, de la Colegiul Militar „Ștefan cel Mare”, acesta prezentând luptele armatei române în Primul Război Mondial, în timp ce prof. Alexandru Arseniuc, de la Școala Profesională Specială, a analizat contextul internațional al unirii. De asemenea, prof. Mircea Romaga, de la Liceul Tehnologic Nr.1, a făcut o prezentare a lui Teodor Ștefanelli. Lucrările conferinței au fost conduse de prof. Petrică Dorin Ciocan, de la Colegiul Național „Dragoș Vodă”.

Tot în cadrul evenimentului a avut loc spectacolul omagial „Unire-n cuget și-n simțiri”, care a fost susținut de Corul Colegiului Național „Dragoș Vodă”, dirijor prof. Bogdan Faraon, Grupul vocal – instrumental „Piatra Șoimului”, coordonator  Virgil Macovei, Orchestra „Runculețul”, dirijor prof. Romeo Grosu, prof. Geta Zbranca și elevele Andreea Negrușeri și Bianca Savin de la Şcoala Gimnazială „Bogdan Vodă”, elevii Colegiului Militar „Ștefan cel Mare” care au venit în fața publicului cu un emoționant moment de cântec și poezie intitulat „Tu, Ardeal”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Simpozion dedicat „Zilei Bucovinei”, organizat la Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 2506 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Simpozion dedicat „Zilei Bucovinei”, organizat la Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei