Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 nov 2017 - Anul XXII, nr. 274 (6690)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă

Un om de afaceri din Rădăuţi, consilier local, pus sub acuzare într-un dosar privind leasinguri neachitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un om de afaceri din municipiul Rădăuţi, care este şi consilier local în deliberativul local, are probleme destul de serioase cu legea, într-un dosar privind un autotren şi două semiremorci pe care le-a achiziţionat pentru firma sa. Emanuel Mitric, în vârstă de 27 de ani, este acuzat de abuz de încredere, furt şi distrugere, parte vătămată fiind o firmă cu care a încheiat un contract de leasing pentru autotren şi semiremorcă.

Acum două zile, poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale Rădăuţi, sprijiniţi de colegii de la Serviciul de Acţiuni Speciale, au efectuat o percheziţie, în baza mandatului obţinut, la sediul firmei sale din Rădăuţi, Transmitric SRL. Conform unor surse judiciare, faţă de administrator s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale pentru infracţiunile amintite mai sus: abuz de încredere, furt şi distrugere.

În dosar este reclamat un prejudiciu de peste 200.000 de lei, din care aproape jumătate a fost returnat.

Contactat de reporterii Monitorului de Suceava, Emanuel Mitric consideră că acuzaţiile sunt false şi mult amplificate.

„Nu am mai avut nevoie de acele leasinguri pentru că am renunţat la activitatea pe care o desfăşuram şi am renunţat la ele, cu returnarea a ceea ce am achiziţionat. Cei care m-au reclamat nu au fost mulţumiţi şi s-au considerat prejudiciaţi”, a declarat Emanuel Mitric.

Mai exact, firma cu care a încheiat acesta contractul nu a fost mulţumită de condiţiile returnării şi de starea vehiculului şi a semiremorcilor, reclamând furtul şi distrugerea.

Cercetările faţă de acesta continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi. Suspectul este cercetat în libertate, fără măsuri restrictive luate faţă de acesta. 

Emanuel Mitric este consilier local de la 1 septembrie 2017. El l-a înlocuit pe fostul primar al municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean. Decizia a fost luată de PMP, partidul pe listele căruia au candidat cei doi. Practic, după ce Aurel Olărean a fost îndepărtat, locul său a fost luat de următorul de pe listă, Emanuel Mitric. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un om de afaceri din Rădăuţi, consilier local, pus sub acuzare într-un dosar privind leasinguri neachitate.
 Vizualizări articol: 8414 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Un om de afaceri din Rădăuţi, consilier local, pus sub acuzare într-un dosar privind leasinguri neachitate3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei