Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 nov 2017 - Anul XXII, nr. 274 (6690)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Acţiune civică

Tinerii din Suceava, invitaţi la cuvânt

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tinerii din Suceava sunt invitaţi de Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Suceava, în data de 11 decembrie a.c., la ora 14:00, la Muzeul de Istorie Suceava, la o consultare publică într-un format denumit Com’ON Café, din cadrul proiectului Com’ON România. Preşedintele fundaţiei, Vlad-Alexandru Grosar, informează, printr-un comunicat de presă, că scopul evenimentului este ”ca tinerii între 14 şi 29 de ani să aibă oportunitatea de a formula idei despre oraşul lor, să comunice lipsurile, ce îi deranjează, ce ar schimba; şi să-şi discute aceste idei cu alţi tineri, să dezbată aceste subiecte”.

”Com’ON Café este construit pe metoda World Café. Participanţii vor discuta în grupuri mici, timp de 30 de minute, pe baza a trei teme: <Dacă aş fi primar...>, <Îmi lipseşte din Suceava...> şi <Ultima chestie care m-a scos din sărite...>. După primul bloc, urmează o nouă sesiune de discuţii de 30 de minute, participanţii schimbând locuri în grupuri. În timpul evenimentului, voluntari numiţi harvesteri vor aduna idei şi le vor proiecta, astfel participanţii vor putea vedea, în timp real, ce se discută în alte grupuri. La sfârşit oricine va avea ocazia să se urce pe un podium imaginar şi să-şi împărtăşească gândurile public”, explică Vlad-Alexandru Grosar modalitatea de organizare a dezbaterilor.

Ideile şi propunerile participanţilor vor fi centralizate şi publicate, respectiv transmise factorilor de decizie.

Com’ON Café@Suceava este organizat de Grupul Pont şi Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Suceava, în parteneriat cu Asociaţia Studenţilor din Universitatea „Ştefan cel Mare” - ASUS, Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava şi Muzeul Bucovinei.

Pagina de Facebook a evenimentului este: https://www.facebook.com/events/150521145569284/, iar formularul de înscriere se găseşte la: https://goo.gl/imHurc.
Evenimentul face parte dintr-un şir de consultări în mai multe oraşe româneşti şi se desfăşoară în cadrul proiectului Com’On România, susţinut de programul Erasmus+ prin Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tinerii din Suceava, invitaţi la cuvânt.
 Vizualizări articol: 2957 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Tinerii din Suceava, invitaţi la cuvânt5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei