Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 nov 2017 - Anul XXII, nr. 268 (6684)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Controale în trafic

Conducerea sub influenţa alcoolului, o infracţiune la ordinea zilei pe drumurile din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acţiunile de identificare a celor care se urcă băuţi la volan au luat amploare în ultima perioadă, controalele de rutină contribuind şi ele la depistarea celor care încalcă în mod flagrant legislaţia rutieră. Astfel de controale au loc în permanenţă, în întreg judeţul echipajele de poliţie oprind în trafic, prin sondaj, autoturisme ai căror şoferi sunt verificaţi pentru a se vedea dacă au consumat alcool şi dacă deţin documente legale.

Marţi dimineaţă, un echipaj din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului, în timp ce acţiona pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice, a oprit pe bulevardul Bucovina o autoutilitară marca Dacia, la volanul căreia se afla un bărbat de 46 de ani, din municipiul Suceava. Întrucât acesta mirosea a alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeaşi zi, un echipaj de poliţie din Vatra Dorneia oprit în trafic, în jurul orei 17.50, un autoturism marca Nissan cu numărul de înmatriculare provizoriu care circula pe strada Podu Verde din municipiul Vatra Dornei, condus de un bărbat de 54 de ani, domiciliat în municipiul Suceava. Bărbatul avea o alcoolemie de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma verificării autoturismului în baza naţională de date s-a constatat faptul că acesta este neînmatriculat, numerele provizorii fiind expirate. Pe numele şoferului a fost deschis un dosar penal pentru conducerea sub influenţa alcoolului şi a unei maşini cu numere expirate.

În aceeaşi seară, la Câmpulung Moldovenesc poliţiştii au oprit pe Calea Bucovinei un autoturism Dacia condus de un bărbat de 66 de ani, din localitate. Poliţiştii au reuşit să-l testeze la spital cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Având în vedere că bărbatul a refuzat în prezenţa medicilor recoltarea mostrelor biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, pe numele său a fost întocmit un dosar penal. În aceeaşi seară, în jurul orei 20.30, un alt control de rutină al poliţiştilor de la Secţia de Poliţie Rurală Gălăneşti a dus la oprirea unui autoturism Renault Kangoo condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani, din localitate. Cel de la volan a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest şi a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde, în prezenţa medicilor, a refuzat recoltarea probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conducerea sub influenţa alcoolului, o infracţiune la ordinea zilei pe drumurile din judeţ.
 Vizualizări articol: 1595 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conducerea sub influenţa alcoolului, o infracţiune la ordinea zilei pe drumurile din judeţ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei