Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 nov 2017 - Anul XXII, nr. 268 (6684)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un nou studiu de circulaţie

Sensuri unice pe bulevardele principale şi posibil pe alte 45 de străzi din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Principalele artere de circulaţie din municipiul Suceava ar putea fi transformate în sens unic, chiar de anul viitor, în baza unui studiu de circulaţie care se doreşte a fi făcut până în primăvară.

„Ne dorim să facem mai multe sensuri unice în oraş. Se apropie sărbătorile de iarnă şi din păcate deja a început să se aglomereze zona comercială. Tocmai de aceea, în şedinţa de Consiliu Local din 28 noiembrie vom supune spre aprobare o rectificare bugetară pentru întocmirea documentaţiei privind organizarea circulaţiei rutiere prin sensuri unice, în vederea îmbunătăţirii condiţiilor de deplasare în municipiul Suceava”, a anunţat miercuri primarul Sucevei, Ion Lungu.

În principal se doreşte introducerea sensului unic de la intrarea în municipiul Suceava pe bulevardul 1 Decembrie 1918, 1 Mai, Ștefan cel Mare, Ana Ipătescu, cu întoarcere pe Nicolae Bălcescu, Mihai Eminescu, Mărăşti spre bulevardul George Enescu.

Măsura ar influenţa şi felul în care se circulă pe strada Scurtă şi pe Universităţii.

„De asemeni, vom trata în detaliu încă 45 de străzi din municipiul Suceava, să vedem unde se impune să mai facem sensuri unice sau ce măsuri mai putem lua pentru a îmbunătăţi circulaţia. La fel de important, vom trata în mod special circulaţia în intersecţii şi în sensurile giratorii. Noi avem un studiu de circulaţie făcut în 2009, în baza căruia au fost stabilite deja o serie de sensuri unice în oraş, dar de atunci până astăzi lucrurile s-au mai schimbat şi cred că trebuie actualizat”, a adăugat edilul sucevean.

Alte direcţii pe care le va urmări studiul de trafic, dacă se aprobă finanţarea sa de către aleşii locali, sunt securitatea circulaţiei pietonilor, asigurarea continuităţii deplasării acestora, amenajări specifice unităţilor de învăţământ, staţii de transport în comun în alveole amenajate, lărgiri de străzi şi amenajări de trotuare, benzi viraj stânga-dreapta, treceri de pietoni, artere de legătură, propuneri de parcări de reşedinţă, parcări de carosabil, piste pentru biciclişti şi scuaruri. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sensuri unice pe bulevardele principale şi posibil pe alte 45 de străzi din Suceava.
 Vizualizări articol: 5722 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Sensuri unice pe bulevardele principale şi posibil pe alte 45 de străzi din Suceava4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei