Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 nov 2017 - Anul XXII, nr. 268 (6684)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Din Marea Britanie

Autoturism cu alertă de furt, depistat de angajații RAR la omologare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O alertă de autoturism furat, constatată de angajații Registrului Auto Român Suceava, a dus la demararea unei anchete din partea polițiștilor Compartimentului Trafic și Furturi Auto din cadrul IPJ Suceava. Incidentul a avut loc în timpul zilei de marți, când la sediul RAR s-a prezentat un bărbat cu un autoturism marca Audi A4, cu an de fabricație 2009, înmatriculat în Marea Britanie. Autoturismul fusese adus pentru omologare și eliberarea cărții de identitate, iar în urma verificărilor făcute în baza de date, acesta figura cu alertă de furt. În urma sesizării la Registrul Auto Român, Reprezentanța Suceava, s-a deplasat o echipă operativă care a demarat cercetările. În urma verificărilor făcute, polițiștii au constatat că autoturismul Audi A4 fusese adus la reprezentanță pentru omologare de către un bărbat din comuna Vicovu de Jos, în urma unei solicitări făcute de prietenul acestuia, Vasile B., de 47 de ani, din orașul Vicovu de Sus, care este deținătorul mașinii. Conform declaraţiei acestuia din urmă, autoturismul a fost cumpărat în cursul lunii septembrie 2017, cu suma de 4.000 de euro, de la o persoană a cărei identitate nu o cunoaște, tranzacţia având loc în localitatea Vicovu de Sus. În urma verificărilor făcute și de polițiști, a rezultat că autoturismul care figurează cu alertă de furt a fost introdus în bazele de date sub acest consemn începând cu data de 9 mai 2017, la scurt timp după sesizarea furtului mașinii.  În urma emiterii unei ordonanțe, a fost dispusă ridicarea autoturismului din posesia deținătorului, mașina fiind depozitată la camera de corpuri delicte din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunii de tăinuire.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autoturism cu alertă de furt, depistat de angajații RAR la omologare.
 Vizualizări articol: 3499 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Autoturism cu alertă de furt, depistat de angajații RAR la omologare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei