Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 nov 2017 - Anul XXII, nr. 268 (6684)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiativă

Dezbatere publică la Consiliul Judeţean Suceava despre stadiul proiectului de gestionare a deşeurilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Asociaţia „Biosilva” va organiza la finalul acestei luni o dezbatere despre stadiul proiectului de gestionare a deşeurilor din judeţul Suceava. Dezbaterea va avea loc în data de 29 noiembrie a.c., între orele 15:30-17:00, în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean Suceava. Tema dezbaterii publice va fi stadiul implementării proiectului Sistemul de Management Integrat al Deşeurilor (SMID) în judeţul Suceava. Potrivit organizatorilor, la dezbatere sunt invitaţi să participe reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Suceava, în calitate de beneficiar al proiectului, dar şi reprezentanţi ai primăriilor din judeţul Suceava, ai Agenţiei pentru Protecţia Mediului Suceava, ai Gărzii de Mediu Suceava, ai Direcţiei de Sănătate Publică Judeţeană Suceava şi ai altor instituţii implicate în implementarea şi gestionarea acestui proiect. La discuţii sunt invitaţi să participe şi reprezentanţi ai operatorilor economici autorizaţi pentru colectarea deşeurilor în judeţul Suceava, ai ONG-urilor de mediu şi specialişti în domeniul deşeurilor, dar şi cetăţeni interesaţi de tema dezbaterii.

Pentru dezbaterea din data de 29 noiembrie a.c. sunt propuse mai multe subiecte de discuţii, respectiv stadiul actual al implementării proiectului „Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Suceava”, situaţia depozitului ecologic Pojorâta şi soluţiile privind remedierea problemelor de mediu apărute în faza de construcţie a acestuia, situaţia depozitelor temporare de stocare a deşeurilor din localităţile Fălticeni, Rădăuţi, Ilişeşti, Ipoteşti şi Gura Humorului, modul de realizare a colectării selective a deşeurilor în judeţul Suceava, identificarea soluţiilor privind gestionarea corectă şi sustenabilă a deşeurilor în judeţul Suceava. De asemenea, în cadrul dezbaterii se va propune înfiinţarea unui Grup de Lucru Consultativ pentru realizarea unui management eficient de gestionare a deşeurilor la nivelul judeţului Suceava format din reprezentanţi ai autorităţilor judeţene şi locale, ai ONG-urilor de mediu, ai operatorilor economici autorizaţi pentru colectarea deşeurilor şi specialişti în domeniu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dezbatere publică la Consiliul Judeţean Suceava despre stadiul proiectului de gestionare a deşeurilor.
 Vizualizări articol: 1630 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dezbatere publică la Consiliul Judeţean Suceava despre stadiul proiectului de gestionare a deşeurilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei