Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 nov 2017 - Anul XXII, nr. 268 (6684)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reguli noi

Primăria Suceava vrea să facă ordine în publicitatea stradală

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Modul în care se desfășoară activitățile de publicitate stradală din municipiul Suceava urmează să fie gestionat după un noi reguli, începând de anul viitor, când se intenționează organizarea unei noi licitații pentru amplasamentele permise.

„Vrem să facem ordine în publicitate. Vom stabili foarte clar modul de amplasare a panourilor publicitare, fixe și mobile, bannere și steaguri publicitare, mash-uri, publicitatea temporară, afișajele de mică publicitate, publicitatea pe vehicule, modalitățile prin care amplasarea de reclame este interzisă. Ca la orice act normativ, vom avea stabilite și sancțiunile care se aplică”, a spus primarul Sucevei, Ion Lungu, care a convocat miercuri o întrunire a comisiei pentru aplicarea legii 154/2017, care completează legea 185/2013, privind regulamentul de publicitate.

Noul regulament de publicitate stradală va fi analizat și discutat și de comisia tehnică de urbanism, nu doar de cei desemnați în comisia de realizare a sa, pasul final urmând să fie aprobarea sa în Consiliul Local.

„Anul viitor, din ianuarie-februarie, vom face o nouă licitație pentru locurile de publicitate permise în Suceava”, a menționat Ion Lungu.

 

Mesajele cu „panou amplasat ilegal”, un exces de zel al unor angajați din Primărie

Șeful municipalității sucevene a adăugat că a constatat cu surprindere că pe unele panouri publicitare din oraș erau afișate săptămâna trecută mesaje precum „panou amplasat ilegal”, cu ștampila Primăriei.

„Sunt salariați în primărie pe care atât i-a dus capul. Acestea nu erau amplasate ilegal, ci proprietarii lor nu au mai plătit chiriile, li se reziliase contractul...”, a precizat edilul sucevean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Suceava vrea să facă ordine în publicitatea stradală.
 Vizualizări articol: 1982 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Primăria Suceava vrea să facă ordine în publicitatea stradală5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei