Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 nov 2017 - Anul XXII, nr. 268 (6684)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Miliţia cea veşnică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Este aproape de la sine înţeles că atunci când se petrece ceva neplăcut, de la mici neînţelegeri până la dezastre şi decese, niciodată vina nu este a celui pe care mai toată lumea îl consideră răspunzător. Cel în cauză găseşte întotdeauna alţi vinovaţi, din apropiere sau din altă galaxie, cel mai frecvent dându-se vina pe soartă. Ea, soarta, produce accidente, aduce condamnări, generează falimente, alege preşedinţi, transferă până şi jucători de fotbal ori antrenori. Acum, în pragul iernii şi al întreruperii competiţiilor pe stadioanele patriei, cea mai crudă soartă pare a o avea unul din cluburile de mare tradiţie din România comunistă, dar şi din asta de acum, care nici ea nu ştie ce fel e, fi-ne-ar tranziţia încheiată! Clubul în cauză se numeşte Dinamo Bucureşti şi cică s-ar afla, mare şmecherie!, fix în faliment. Pentru cei care n-au citit această rubrică în ultimii 17 ani, trebuie să spun că încă de prin anul 2000 se ştia chestia asta despre echipa Miliţiei de atunci, de acum şi probabil cât va exista lumea, fiindcă altfel nu se explică de ce e ţinută ca un bibelou, în loc să fie dată la casat. Echipa asta a figurat în acte cu toate titulaturile posibile: AS, CS, FC, SC, fiecare schimbare de nume însemnând încă un faliment scriptic. Nu şi faptic, întrucât, după cum vedeţi, echipa trăieşte sau măcar se preface binişor. Acum vreo 12-15 ani, pagubele aduse la bugetul de stat prin neplata obligaţiilor minimale erau de peste 300 de miliarde de lei. Imaginaţi-vă, vă rog, la cât o fi ajuns între timp!... că doar nu-i bănuiţi pe alde Cohn, Badea, Negoiţă făcând coadă la CAS sau la Pensii. Acum, cică se cară şi Negoiţă, ultimul dintre salvatori. Se caută salvatori proaspeţi pentru o nimica toată de vreo 5 milioane, precum şi antrenor pentru lotul de copii. Că adulţii cică se haiducesc care încotro. N-ar fi mai logice falimentul şi desfiinţarea? Sau veşnicia s-a născut nu la sat, ci la Miliţie!?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Miliţia cea veşnică.
 Vizualizări articol: 1260 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Miliţia cea veşnică5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei