Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 nov 2017 - Anul XXII, nr. 268 (6684)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă

Suspiciuni de consum de droguri în cazul tânărului care s-a izbit în maşina fostei iubite și a împins-o pe tânără de pe un pod

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul care a fost protagonistul unor scene extrem de violente în stradă, la Sadova, unde s-a izbit cu autoturismul său în mașina fostei iubite, după care a tăbărât pe fată, i-a smuls părul din cap la propriu și a îmbrâncit-o peste balustrada podului de la intrarea în Sadova este bănuit de consum de droguri. Din informațiile noastre, cazul a intrat în atenția polițiștilor specializați în domeniul antidrog, de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) Suceava. Tânărul a declarat chiar el că ar fi consumat droguri, la spital fiindu-i ridicate probe pentru a se stabili dacă avea în sânge substanțe interzise. Acesta era foarte confuz și agitat când a ajuns la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc și urmează a fi și expertizat psihiatric. Alcoolemia sa era 0, astfel că starea sa nu poate fi pusă pe seama consumului de alcool.

După cum am arătat în ediția de ieri a ziarului nostru, scene incredibile s-au petrecut duminică dimineaţă, la intrarea în Sadova dinspre Câmpulung Moldovenesc. Ceea ce părea a fi iniţial un accident uşor, cu pagube materiale, s-a dovedit a fi mult mai mult de atât. Martorii au văzut cum tânărul din maşina Ford cu care se izbise într-un Opel a coborât şi a tăbărât pe tânăra de la volanul celeilalte maşini. După ce fata a căzut peste balustradă, tânărul, pe care un martor încerca să-l oprească, s-a aruncat și el peste pod.

Ambii au ajuns la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, cu mai multe leziuni. Printre altele, fata avea o leziune la cap, prin scalpare, iar tânărul o fractură de antebraț.

Vladimir Z., în vârstă de 28 de ani, din Sadova, a avut o relație de 8 ani cu fata de 24 de ani, însă cei doi s-au despărțit de o perioadă de timp. Tânărul nu a putut însă să accepte ideea încheierii relației. Se pare că a mai existat cel puțin un incident violent între cei doi.

Fata era urmărită de mai multă vreme de fostul iubit şi evita să se deplaseze singură, fiind însoţită mai tot timpul de tatăl ei, au mărturisit apropiaţi ai familiei. Asta pentru că se temea pentru viaţa ei, din cauza ameninţărilor primite. După toate probabilitățile, fostul iubit a așteptat, duminică dimineață, ca fata să revină de la restaurantul din Câmpulung Moldovenesc la care fusese de serviciu, sâmbătă noapte. El a stat la intrarea în Sadova, iar când a văzut mașina acesteia a accelerat și a provocat tamponarea care, din fericire, nu i-a provocat fetei leziuni. Incidentul care a urmat a fost văzut de mai mulți martori care se aflau în trafic. Unul dintre ei a și intervenit și a încercat să-l imobilizeze pe tânărul care era extrem de agitat și înverșunat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suspiciuni de consum de droguri în cazul tânărului care s-a izbit în maşina fostei iubite și a împins-o pe tânără de pe un pod.
 Vizualizări articol: 2421 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suspiciuni de consum de droguri în cazul tânărului care s-a izbit în maşina fostei iubite și a împins-o pe tânără de pe un pod0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei