Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 nov 2017 - Anul XXII, nr. 267 (6683)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragic

Doi pietoni au murit în accidente, după traversări neregulamentare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa zilele trecute, după ce au traversat drumul prin locuri neamenajate şi fără să se asigure. În ambele cazuri, victimele nu au mai putut fi evitate de cei aflaţi la volan, fiind lovite în plin.

Duminică seara, în jurul orei 18.50, un bărbat de 52 de ani a fost accidentat grav în timp ce traversa un drum prin loc nepermis şi fără a se asigura. Accidentul a avut loc pe DN 2, în localitatea Cumpărătura din comuna Bosanci. La volanul autoturismului marca Audi A6 implicat în accident se afla o localnică de 37 de ani. La un moment dat, în faţa autoturismului a apărut brusc Vasile Drăgoi, pe care femeia de la volan nu l-a mai putut evita, maşina lovindu-l în plin. Bărbatul a fost preluat de un echipaj al ambulanţei şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale, iar femeia de la volan a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pietonul grav rănit nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza stării grave în care se afla. În ciuda eforturilor medicilor de a-i salva viaţa, bărbatul de 52 de ani s-a stins la spital câteva ore mai târziu. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Un alt accident grav, care a curmat viaţa unui bătrân, a avut loc luni după-amiază, în jurul orei 17.00, pe un drum din comuna Bogdăneşti. În timp ce se afla la volanul unui autoturism marca VW Passat şi circula pe DJ 155A, un localnic de 42 de ani l-a acroşat şi accidentat grav pe Dumitru Pavăl, de 81 de ani, din localitate, care se angajase în traversarea drumului prin spatele unui camion staţionat, fără a se asigura. În urma impactului puternic, bătrânul a fost trântit la pământ şi rănit grav, fiind preluat de un echipaj al ambulanţei şi transportat la spitalul din Fălticeni. În urma loviturilor suferite, bătrânul s-a stins în aceeaşi seară la Spitalul Judeţean Suceava, unde fusese transferat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Din primele cercetări, vinovat de producerea accidentului se face pietonul care s-a angajat în traversarea drumului fără să se asigure, fiind întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi pietoni au murit în accidente, după traversări neregulamentare.
 Vizualizări articol: 1552 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi pietoni au murit în accidente, după traversări neregulamentare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei