Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 nov 2017 - Anul XXII, nr. 267 (6683)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Poliţia de Frontieră

Colete cu aproape 6.000 de pachete de ţigări de contrabandă, abandonate lângă graniţă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii de frontieră suceveni au descoperit, abandonate lângă graniţa româno-ucraineană, ţigări de contrabandă de peste 15.000 de euro. Potrivit celor afirmate de ofiţerul pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-şef Ilie Poroch-Seriţan, ieri dimineaţă, în jurul orei 02.30, un echipaj de la Sectorul Poliţiei de Frontieră (SPF) Izvoarele Sucevei a descoperit, pe raza localităţii Izvoarele Sucevei, patru colete voluminoase care conţineau ţigări de contrabandă.

Coletele au fost transportate la sediul Sectorului, unde în urma inventarierii au fost înregistrate 5.980 pachete cu ţigări de diferite mărci, de provenienţă ucraineană. Ţigările, în valoare de 70.000 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar cercetările continuă în vederea identificării persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

Comisarul-şef Poroch-Seriţan a mai arătat că luni la prânz un echipaj mobil de la SPF Siret a oprit pentru control, pe raza oraşului Siret, un autoturism marca Seat Alhambra înmatriculat în România, despre care existau date că ar fi transportat ţigări. În urma controlului efectuat asupra maşinii au fost descoperite 740 de pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană. Ţigările, în valoare de 8.880 lei, şi autoturismul, evaluat la 9.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar ocupanţii maşinii, sucevenii Mihai T., în vârstă de 71 de ani, şi Alexandru V., de 64 de ani, sunt cercetaţi sub acuzaţia de contrabandă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Colete cu aproape 6.000 de pachete de ţigări de contrabandă, abandonate lângă graniţă.
 Vizualizări articol: 2447 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Colete cu aproape 6.000 de pachete de ţigări de contrabandă, abandonate lângă graniţă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei