Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 nov 2017 - Anul XXII, nr. 267 (6683)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Accident

Cinci copii, loviţi de o maşină scăpată de sub control, după un impact cu alt autoturism

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cinci copii din satul Liteni, comuna Moara, au fost loviţi de o maşină scăpată de sub control în timp ce se aflau la marginea drumului, aşteptând microbuzul care urma să-i ducă spre municipiul Suceava. Accidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 12.20, pe DJ 209 C, în centrul satului Liteni. Din fericire, copiii, patru băieţi şi o fată, cu vârste între 11 şi 15 ani, au scăpat cu leziuni uşoare.

Cei cinci copii terminaseră orele de curs, la şcoala din sat, şi urmau să ajungă la Liceul Sportiv, la ora de antrenament la handbal.

În accident au fost implicate două maşini, ambele venind dinspre Suceava.

La volanul unui VW Passat era localnicul Vasile Morariu, în vârstă de 37 de ani. În imediata apropiere a copiilor, acesta a virat la stânga, spre un drum secundar, moment în care a fost lovit de Skoda care venea din spatele său, condusă de Marian Victor, în vârstă de 27 de ani, din Târgu Jiu. În urma acestui impact, autoturismul Skoda a pătruns pe contrasens, unde a acroşat grupul de copii.

Vasile Morariu, şoferul VW-ului Passat, ne-a declarat: „Veneam dinspre Suceava, am semnalizat şi am făcut stânga, moment în care Skoda a intrat în mine, iar din mine a ricoşat în copii. Nu ştiu exact ce a făcut şoferul din spate, nu a păstrat distanţa sau era în depăşire, dar a intrat în mine”.

Având în vedere avariile celor două maşini, se pare că impactul a fost unul din lateral. Asta arată că Skoda era cel mai probabil angajată în depăşirea maşinii din faţă.

Poliţiştii de la Biroul Rutier Suceava, care au demarat cercetări la faţa locului, nu s-au pronunţat încă cu privire la cine este vinovat de accident. Anchetatorii trebuie să stabilească momentul exact al impactului şi în funcţie de asta dacă şoferul din spate a forţat depăşirea ori dacă nu cumva primul a virat la stânga fără a se asigura.

Cel mai important este însă că cei cinci copii sunt bine.

Doctorul Dan Teodorovici, medic specialist în urgenţe, a declarat că cei cinci copii au suferit traumatisme cranio-cerebrale minore, plus contuzii la nivelul membrelor, toţi având leziuni care nu le pun viaţa în pericol. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci copii, loviţi de o maşină scăpată de sub control, după un impact cu alt autoturism.
 Vizualizări articol: 3002 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci copii, loviţi de o maşină scăpată de sub control, după un impact cu alt autoturism0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei