Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 nov 2017 - Anul XXII, nr. 267 (6683)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La sfârşitul lunii

Voluntarii „Ajungem MARI” pregătesc un târg caritabil la Carrefour

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cadourile de Crăciun se transformă în fapte bune pe 30 noiembrie la Carrefour, unde voluntarii programului educaţional „Ajungem MARI” au pregătit cadouri confecţionate alături de copiii din centre de plasament, concert, face-painting şi ateliere creative.

Voluntarii „Ajungem MARI” merg săptămânal în centrele de plasament din Suceava şi ajută aproximativ 70 de copii să înveţe mai bine şi cu drag şi să îşi dezvolte abilităţile prin ateliere creative, cursuri, workshopuri, ieşiri şi excursii în afara centrelor. Pentru a continua să le ofere sprijin copiilor şi şansă la educaţie, voluntarii au pregătit obiecte şi activităţi pentru cei care doresc să susţină cu donaţii efortul lor.

Pe 30 noiembrie, între orele 16:00 şi 20:00, la Carrefour, sucevenii pot cumpăra cadouri handmade realizate de copii, cu ajutorul voluntarilor, pot asculta muzică live cântată de prietenii voluntarilor, iar cei mici pot participa la ateliere creative susţinute cu drag de voluntarii „Ajungem MARI”.

Participarea este gratuită, iar doritorii pot face donaţii pentru educaţia copiilor din centre de plasament: materiale educative, cursuri şi ieşiri în afara centrelor.

„Dragostea pentru frumos şi dorinţa de a le oferi un zâmbet, o şansă la educaţie şi experienţe cât mai frumoase pe care orice copil le merită i-a făcut pe voluntarii noştri să organizeze acest eveniment alături de Carrefour Suceava, care susţine <Ajungem MARI> Suceava şi prin strângerea de jocuri şi jucării pentru copii. Cei care donează rechizite şi/sau jucării primesc, la Recepţie Clienţi, 10% din valoarea donaţiei sub formă de cupoane de magazin, valabile în perioada 11-24.12.2017, în raionul jucării. Vă aşteptăm cu bucurie şi cadouri în zona caselor de marcat! Împreună îi ajutăm pe copii să Ajungă MARI, oameni responsabili şi independenţi!”, au transmis reprezentanţii programului „Ajungem MARI”.

Programul educaţional „Ajungem MARI” pentru copii instituţionalizaţi şi din medii defavorizate a pornit în iunie 2014 cu buget zero şi o mână de voluntari, iar astăzi implică peste 1.000 de voluntari şi ajută 2.000 de copii din Bucureşti şi 25 de judeţe.
În Suceava, echipa de 49 de voluntari lucrează cu drag cu aproximativ 70 de copii din trei centre de plasament şi îşi doresc să ofere şansa la o educaţie mai bună şi cât mai multe experienţe frumoase cu ajutorul comunităţii locale.
Scopul programului este să îi ajute pe copii să devină oameni „MARI”, responsabili, independenţi şi siguri pe forţele lor. Proiectele urmăresc dezvoltarea personală a copiilor şi includ cursuri şi ateliere creative, ieşiri educative, tabere de dezvoltare personală şi vizite de orientare profesională. Programul a fost premiat încă din primul an la Gala Societăţii Civile şi Gala Naţională a Voluntarilor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Voluntarii „Ajungem MARI” pregătesc un târg caritabil la Carrefour.
 Vizualizări articol: 1454 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Voluntarii „Ajungem MARI” pregătesc un târg caritabil la Carrefour0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei