Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 22 nov 2017 - Anul XXII, nr. 267 (6683)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Nebunie

Şi-a urmărit fosta iubită în trafic, s-a izbit în maşina ei, i-a smuls părul, iar apoi a împins-o de pe un pod

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scene incredibile s-au petrecut duminică dimineaţă pe DN 17, la intrarea în Sadova dinspre Câmpulung Moldovenesc. Ceea ce părea a fi iniţial un accident uşor, cu pagube materiale, s-a dovedit a fi mult mai mult de atât. Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Sadova, a fost protagonistul unor scene extrem de violente. Martorii au văzut cum tânărul din maşina Ford cu care se izbise într-un Opel a coborât şi a tăbărât pe tânăra de la volanul celeilalte maşini. Agresorul i-a smuls pur şi simplu tinerei părul din cap, după care a îmbrâncit-o, victima căzând peste balustrada podului de pe DN 17, la o diferenţă de nivel de câţiva metri. Un martor a intervenit pentru a-l imobiliza pe agresor, moment în care acesta s-a aruncat de pe acelaşi pod.

 

Urmărită la ieşirea de la serviciu şi atacată

Localnicii din Sadova şi-au dat seama în scurt timp despre ce este vorba. La volanul Fordului era Vladimir L. Z., iar cealaltă maşină era condusă de Mariana C., de 24 de ani, ambii din Sadova. Cei doi tineri au fost iubiţi timp de opt ani, însă de ceva vreme fata a hotărât să încheie relaţia. Duminică dimineaţă, tânăra a ieşit din tura de serviciu de la restaurantul la care este angajată în Câmpulung Moldovenesc şi se îndrepta, la volanul Opelului, spre casa sa din Sadova. Nu a apucat însă să ajungă acasă, maşina sa fiind lovită de autoturismul condus de fostul iubit.

Se pare că nu este primul incident violent căruia i-a căzut victimă fata. Aceasta mai avusese probleme cu fostul iubit, care o ameninţa cu bătaia ori că se va sinucide dacă nu se întoarce la el.

După episodul violent de duminică dimineaţă, ambii tineri au ajuns la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc.

 

Atacatorul are leziuni mai grave şi a declarat că era drogat

Managerul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc, Cătălin Săndulescu, a declarat că pacientul în vârstă de 28 de ani a ajuns la spital cu diagnosticul preliminar de politraumatisme şi tentativă de suicid. După investigaţii suplimentare a rezultat că tânărul are o fractură de antebraţ stâng, luxaţie de cot şi contuzie de şold stâng. Leziunea care punea probleme era fractura, iar ieri tânărul era încă internat în Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc.

Tânărul a fost verificat cu etilotestul, rezultând alcoolemie 0, dar i s-au recoltat şi două probe biologice pentru testare toxicologică. Asta pentru că tânărul a declarat că a consumat droguri. Rămâne de văzut dacă probele vor confirma consumul de droguri ori dacă tânărul încearcă doar să-şi justifice cumva gestul nebunesc. De asemenea, acesta urmează a fi supus şi unei evaluări psihiatrice. 

 

Tânăra se temea pentru viaţa ei de mai multă vreme

În privinţa fetei de 24 de ani, aceasta a ajuns la spital cu o contuzie cervicală, contuzie cu plagă excoriată genunchi stâng, plus leziunea prin smulgerea părului de la cap. Tânăra a fost externată din spital în cursul zilei de duminică, urmând a se reface la domiciliu.

Fata era urmărită de mai multă vreme de fostul iubit şi evita să se deplaseze singură, fiind însoţită mai tot timpul de tatăl ei, au mărturisit apropiaţi ai familiei. Asta pentru că se temea pentru viaţa ei, din cauza ameninţărilor primite. Ce s-a întâmplat acum trei zile arată că temerile ei au fost justificate.   

Rămâne de văzut şi care va fi reacţia poliţiei în acest caz, după ce tânărul va fi externat şi va putea fi audiat şi pus sub acuzare. Agresiunea pare a fi foarte gravă şi ar putea fi încadrată la tentativă de omor. Deocamdată însă poliţia nu a oferit nici o informaţie oficială despre acest caz, care nu a fost mediatizat.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a urmărit fosta iubită în trafic, s-a izbit în maşina ei, i-a smuls părul, iar apoi a împins-o de pe un pod.
 Vizualizări articol: 20521 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 7 voturi
Şi-a urmărit fosta iubită în trafic, s-a izbit în maşina ei, i-a smuls părul, iar apoi a împins-o de pe un pod3.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei