Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 oct 2017 - Anul XXII, nr. 245 (6661)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Prezenţă inedită

Marcel Iureş vine la Suceava, la proiecţia de gală a filmului „Octav”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Luna viitoare, reputatul actor Marcel Iureş va fi prezent la Suceava, unde va participa la proiecţia de gală a filmului „Octav”, care va avea loc la Casa de Cultură "Platon Pardău" din municipiul Vatra Dornei.

Evenimentul va avea loc joi, 16 noiembrie 2017, de la ora 18.00, la final, publicul fiind invitat să participe la discuţii cu marele actor Marcel Iureş şi regizorul Serge Ioan Celebidachi.

Filmul "Octav" este o producţie inedită în peisajul cinematografic românesc prin îmbinarea dintre emoţie şi nostalgie. Distribuţia este una de excepţie: Marcel Iureş în rol principal, acompaniat de actori precum Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu, Lia Bugnar şi mulţi alţii.

"Octav" este o dramă care explorează teme universale precum timpul, nostalgia şi dragostea în cea mai pură şi măreaţă formă a sa, întruchipată aici de relaţia profundă şi inocentă dintre un bătrân de 80 de ani şi o fetiţă de 10 ani. Originală în această poveste este călătoria în timp pe care o face personajul principal, bătrânul Octav, interpretat de Marcel Iureş, în urma căreia ies la iveală evenimente importante din copilăria sa, acesta rămânând în acelaşi timp prizonier al trupului său îmbătrânit.
”Ne poate ajuta să ne reamintim cine suntem cu adevărat şi să ne facem curaj să ne explorăm trecutul, iar pentru cei mai norocoşi dintre noi este o reafirmare a generozităţii infinite a vieţii”, declară regizorul Serge Ioan Celebidachi.

Directorul de imagine al filmului este Blasco Giurato, cel care a semnat imaginea şi pentru „Cinema Paradiso”, câştigător al Premiul Oscar pentru cel mai bun film străin.
Biletele, în valoare de 10 lei, s-au pus în vânzare la Casa de Cultură "Platon Pardău" şi pot fi achiziţionate de luni până vineri, între orele 08.00-16.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marcel Iureş vine la Suceava, la proiecţia de gală a filmului „Octav”.
 Vizualizări articol: 1725 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marcel Iureş vine la Suceava, la proiecţia de gală a filmului „Octav”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tarhana cu legume Aceste paste sunt complet diferite de ceea ce se numeşte ”tarhana” prin Banat şi Ardeal. Sunt nişte delicioase paste din aluat uşor fermentat, cu multe legume, fără ou, care se pot păstra fie uscate, fie congelate şi din care se... Citeşte