Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 oct 2017 - Anul XXII, nr. 245 (6661)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Victoria ne scutește de calcule

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trebuie să acceptăm și ce vine la pachet cu poziția de număr 1 mondial. De exemplu, întrebări de genul ”ce fel de lider e ăla care pierde cu 6-0, 6-2?”. După care urmează ceva gen ”v-am zis eu că...”. Dar întrebarea cu pricina ar putea să-i fie adresată Serenei Williams, vreme îndelungată număr 1 autoritar și una dintre cele mai bune jucătoare din istorie, dacă nu cea mai bună. Fiindcă ea, Serena, a pierdut cu exact același scor chiar la Turneul Campioanelor, iar cea care-i administra cea mai dură înfrângere din carieră era Simona Halep. Sigur, mulți au plusat cu traseul de atunci al Serenei, care și-a luat revanșa chiar în finală și a câștigat trofeul, deci și Simona ar putea să repete povestea. Ar fi minunat, dar până atunci mai e meciul de azi cu Svitolina. Din fericire, de data asta e al doilea al zilei, așadar jucătoarele vor ști cum stau. Teoretic, Wozniacki nu poate s-o lase mai moale, așa cum a făcut Pliskova în grupa cealaltă, pentru că nu e sigură de primul loc. Pe de altă parte, dincolo de puncte sau de bani, daneza n-ar trebui să fie prea încântată de o eventuală întâlnire cu locul 2 din grupa cealaltă, Venus Williams, cu care are un palmares catrastofal, 0-7! În schimb, cu Pliskova scorul e 5-3 la directe, deci poate că ar fi mai bine pentru ea să cadă pe locul secund. E doar o speculație, fiindcă scenariul e destul de complicat pentru așa ceva: Wozniacki trebuie să piardă în două seturi cu Garcia, caz în care Svitolinei i se anulează orice șansă, totuși aceasta ar trebui să se mobilizeze și s-o bată pe Halep. Dar, vorba aceea, calcule lungi, sărăcia omului, mai bine să spunem două vorbe despre grupa cealaltă. În primul rând, ambele calificate, Pliskova și Venus, în această ordine, sunt jucătoare pe care jocul Simonei le incomodează. Aici pare că s-au aranjat bine ploile. Primul meci din ultima zi nici n-a contat, se știa că Pliskova va termina prima, iar Ostapenko ultima, așa că letona și-a gâdilat orgoliul cu o victorie lejeră. În schimb, partida Muguruza-Venus era pentru cine pleacă în vacanță și cine și-o amână. Și da, a câștigat în doar două seturi a mai experimentată (cu 13 ani!), răzbunând – bine de știut! – ”lăptăreasa” din finala de la Wimbledon! Deci se poate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Victoria ne scutește de calcule.
 Vizualizări articol: 1310 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Victoria ne scutește de calcule5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tarhana cu legume Aceste paste sunt complet diferite de ceea ce se numeşte ”tarhana” prin Banat şi Ardeal. Sunt nişte delicioase paste din aluat uşor fermentat, cu multe legume, fără ou, care se pot păstra fie uscate, fie congelate şi din care se... Citeşte