Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 oct 2017 - Anul XXII, nr. 245 (6661)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Agresiune în familie

Doi fraţi, anchetaţi pentru tentativă de omor asupra unei femei. Unul este arestat, iar unul urmărit general

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi fraţi din Rotunda - Liteni sunt puşi sub acuzare pentru tentativă de omor, după o încăierare între rude, victimă fiind o femeie în vârstă de 29 de ani, care a fost lovită puternic în cap şi a ajuns în comă la spital.

Unul dintre fraţi, Gheorghe Vizitiu, considerat iniţial principalul agresor, a fost reţinut şi apoi arestat preventiv. Ancheta procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava s-a îndreptat ulterior şi spre Ioan Vizitiu. Procurorii au cerut şi arestarea acestuia, însă mandatul a fost emis în lipsă, pentru că Ioan Vizitiu nu a mai fost de găsit.

Pe 28 august, în jurul orei 23.00, Mihaela Vizitiu, în vârstă de 29 de ani, a fost lovită violent cu un par în cap, pe o uliţă de lângă casă. După cum am mai arătat în paginile cotidianului nostru, tânăra şi soţul ei au avut o altercaţie cu verii bărbatului, iar spiritele au degenerat. Lovită puternic în cap, femeia a rămas la pământ, fiind preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean Suceava. La spital, femeia a fost diagnosticată cu comă post traumatică gradul II, traumatism cranio-cerebral prin agresiune, plagă contuză frontală dreapta, fronto temporal stânga şi a rămas internată în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean Suceava.

Iniţial, a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de lovire, însă, în urma analizării probatoriului şi având în vedere leziunile femeii şi concluziile medicilor, dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, care a dispus continuarea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor.

Pe 1 septembrie, la propunerea procurorului criminalist, Gheorghe Vizitiu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Tribunalul Suceava, măsura fiind prelungită ulterior, astfel că bărbatul este şi acum în arest preventiv.

Pe 13 septembrie, procurorul a solicitat şi arestarea lui Ioan Vizitiu, însă acesta era deja de negăsit.

În aceste condiţii, au fost declanşate procedurile de dare în urmărire, între timp Ioan Vizitiu apărând pe lista oficială a urmăriţilor general.

Dosarul este încă în fază de urmărire penală, pe masa procurorilor, iar cei doi fraţi se bucură de prezumţia de nevinovăţie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi fraţi, anchetaţi pentru tentativă de omor asupra unei femei. Unul este arestat, iar unul urmărit general.
 Vizualizări articol: 3769 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Doi fraţi, anchetaţi pentru tentativă de omor asupra unei femei. Unul este arestat, iar unul urmărit general4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tarhana cu legume Aceste paste sunt complet diferite de ceea ce se numeşte ”tarhana” prin Banat şi Ardeal. Sunt nişte delicioase paste din aluat uşor fermentat, cu multe legume, fără ou, care se pot păstra fie uscate, fie congelate şi din care se... Citeşte