Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 oct 2017 - Anul XXII, nr. 237 (6653)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Controale

Sancţiuni în valoare de aproape 150.000 de lei, într-o acţiune de combatere a delictelor silvice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câteva zile de controale în mediul silvic, desfășurate de poliţiști în perioada 9-15 octombrie, au dus la constatarea unui mare număr de nereguli în în ceea ce priveşte circulaţia, depozitarea, prelucrarea și comercializarea materialului lemnos. Alături de poliţiștii din cadrul Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava, la acţiune au participat specialiștii Gărzii Forestiere Suceava, sprijiniţi de lucrătorii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava. Au fost controlate 152 de unităţi economice și puncte de lucru din zona forestieră, fiind verificate în același timp 256 mijloace de transport. Oamenii legii au constatat 24 de infracţiuni, fiind aplicate 208 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 146.220 lei. În cadrul acţiunii au fost confiscaţi 27,56 metri cubi lemn, în valoare de 8.574 lei.

O patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Rădăuţi a oprit pentru control joi, 12 octombrie, în jurul orei 18.00, pe strada Horodnicului din localitate, o autoutilitară condusă de un tânăr de 24 de ani, din comuna Horodnic de Sus, care transporta material lemnos. În urma verificărilor, poliţiștii au constatat faptul că tânărul nu deţine documente legale de provenienţă și transport pentru lemnul din autoutilitară, motiv pentru care au fost chemaţi specialiștii silvici. În urma inventarierii, aceștia au stabilit faptul că tânărul transporta ilegal cantitatea de 1,2 metri steri lemn de foc de esenţă fag. Șoferul autoutilitarei a fost sancţionat contravenţional, iar lemnul, în valoare de 138 lei, a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Marginea.

A doua zi, la ora 11.10,o patrulă mixtă formată din poliţiști ai Secţiei de Poliţie Rurală Gura Humorului și specialiști din cadrul Ocolului Silvic Solca a oprit pentru control pe DJ 178E, în comuna Cacica, autoutilitara condusă de un bărbat de 50 de ani din comuna Ostra, care transporta material lemnos. În urma verificărilor, poliţiștii au constatat faptul că bărbatul nu avea documente legale de provenienţă și transport pentru materialul lemnos, motiv pentru care cei 3,10 metri cubi de lemn de fag au fost confiscaţi, bărbatul de la volan fiind amendat. Câteva ore mai târziu, poliţiști ai Biroului de Combatere a Delictelor Silvice Suceava și specialiști ai Gărzii Forestiere Suceava au oprit pentru control, pe DN 2E, în comuna Capu Câmpului, autoutilitara condusă de un localnic de 64 de ani, care transporta cherestea. Întrucât existau neconcordanţe între datele înscrise în avizul de însoţire prezentat de șofer și materialul lemnos încărcat în autoutilitară, echipa de control a solicitat sprijinul specialiștilor silvici, care, în urma inventarierii, au stabilit faptul că bărbatul transporta 14,318 metri cubi cherestea de molid și nu 8,19 metri cubi, conform documentelor. Oamenii legii au sancţionat contravenţional societatea emitentă a avizului cu amendă în valoare de 3.000 lei și au confiscat cantitatea de 6,128 metri cubi de cherestea, în valoare de 4.000 de lei, care a fost predată Ocolului Silvic Gura Humorului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sancţiuni în valoare de aproape 150.000 de lei, într-o acţiune de combatere a delictelor silvice.
 Vizualizări articol: 3418 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 3 voturi
Sancţiuni în valoare de aproape 150.000 de lei, într-o acţiune de combatere a delictelor silvice4.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei